Din handlekurv er nå tom!
Silviakake er en klassisk, svensk supermyk sukkerbrød-aktig kake med en glasur som ...
For litt siden fikk jeg spørsmål fra en følger om jeg ikke kunne lage en fondant-dessert m...
Kardemommeboller er i vinden om dagen og jeg fikk lyst til å lage en luksusvariant. Med va...
I dag deler jeg en oppskrift på kneippbrød. Kneipp er et halvgrovt brød (55%) som har fått...
Det er norske epler i butikkene og mange har så mye epler at trærne holder på å knele! Her...
Du har kanskje hørt om «The muffin man» under dette OL’et? Ikke d...
Bringebæra (og blåbæra for den saks skyld) er moden og mange spør om jeg kan lage noe fris...
Nettbutikken er åpen! Jeg har samlet et knippe kvalitetsprodukter jeg VET fungerer, og nå ...
Enklere dessert er det kanskje ikke mulig å lage? Å blande inn litt biscoff-kjeks ble SÅ g...
Brød! Supermykt og godt. 68 % grovt, rikt på fiber, lettspist og laget over samme lest som...
Hva er egentlig pumpkin spice? Jeg var usikker sjøl, men et kjapt søk fortalte meg at det ...
Apple crumble Lettvint og knallgod dessert. Disse smakene er perfekte sammen og aller best...