Enkel oppskrift proppa med sjokolade, sjokolade og atter sjokolade
Og i sannhet er det som å røre sammen en eggehvite-glasur, tilsatt kakao og litt andre småsaker, men at de skulle bli SÅ gode etter at de var stekt trodde jeg ikke. Så hvor fant jeg denne oppskriften? Dette er en side å få inspirasjon i fra , altså.
Food52. Oppskriftenfant jeg her, men jeg har mekka litt på den. Droppet kanel, og redusert litt på sukkeret. Enda ble det meeeget søtt.
Hvis jeg skulle komme med et serveringstips vil jeg tro disse smaker helt utrolig deilig i en iskrem. Krønsj dem over litt vaniljeis, og du har en ny favorittdessert. You bet!
4 dl melis
1 dl kakao
1/4 ts salt
3 eggehviter (90 gram)
1 ts vaniljesukker
250 g sjokoladebiter
Slik gjør du:
Bland alt det tørre i en bolle. Tilsett eggehvite og pisk sammen med en håndmikser. Pisk til alt er godt blandet. Til slutt tilsetter du sjokoladedråper, eller hakket sjokolade. (Jeg har brukt biter av ekte kuvertyre fra Callebaut).
Bruk en skje og sett små topper på en plate med bakepapir. Stek på 180 grader i 8-10 minutter.
|
|