Hva ønsker du deg til jul, mamma?

Hva ønsker du deg til jul, mamma?

Picture

MAMMA ØNSKER SEG NYE SLIKKEPOTTER: Den ene slikkepotten ble stygt kvestet i min Kenwood kjøkkenmaskin, men jeg har klart å bøye den til, slik at den ble sånn passe brukbar. Den andre slikkepotten må klippes støtt og stadig. Kan ikke ha sånt!
Dekorering
Det finnes utallige farger og former i de fleste kjøkkenutstyrsforretninger nå for tiden, og denne siden var det utrolig mye morsomt å finne av kakekuttere, former og utstikkere. Selv handler jeg litt konditorverktøy på E-bay. Det meste kommer fra østen og har bra kvalitet. Et typisk eksempel på en butikk er denne. (Jeg vil imidlertid anbefale å handle via e-bay, hvor man har enkle måter å betale varer uten å måtte oppgi sensitive kortopplysninger). 

Sjokolade
Gaven til sjokoladegourmeten! For dem som kan å temperere sjokolade og ønsker å lage noen skikkelig flotte praliner til jul finnes det en svensk nettbutikk med masse former å velge i.  Oi oi oi, så mye bra…

…annet enn snille barn?

Vi drukner i reklame om dagen, for noe skal man jo finne på å kjøpe til dem som har alt! Den ene kjøkkendingsen etter den andre hoper seg opp på kjøkkenbenken og unyttige redskaper fyller opp hyller og skap. Vi har jo så det holder med utstyr og redskap, har vi ikke? Men kanskje det er på tide å bytte ut noe av det som ikke duger lenger? Eller sette noe på ønskelisten som er helt nytt av året? Hva frister av nytt utstyr på kjøkkenet denne julen?

Stor gave
Nå er det bortimot dumpingpriser på Kenwood kjøkkenmaskin. Har du lenge drømt om en sterk og kraftig Major, så bør du føre den opp på lista nå.

Praktiske hjelpemidler
Kanskje et kombinert litermål med vekt kan spare deg for litt oppvask?  Har du lyst på en ny sikt kom jeg over denne – en mye anvendt melsikt her i huset. Rett og slett veldig praktisk! Engangsposer i plast er forbruksvare. De fås kjøpt i flere butikker nå.
Så fin deigkutter 🙂 På denne siden fant jeg en silikon bakematte. Slutt å kjøpe rull etter rull med bakepapir!

Hva annet er nytt på utstyrsfronten?
Jeg finner mye fint på mange nettsider, men er usikker på om det bare blir nye ting å dytte inn i skapet, eller om det faktisk kan bli brukt mer enn et par ganger? En ny springform trenger jeg! Hva med denne lekre saken i silikon? Den fås også som paiform og i avlang form. Av annet nytt får du nå kjøpt noen praktiske kjeramiske bakebønner. De benyttes i stede for erter/ris/bønner når man skal forsteke et paiskall. Allergivennlige og ikke minst – anvendbare i uendelig lang tid.

Slikkepotter
Så var det disse utbrukte slikkepottene mine, da. Hva skal jeg velge å sette opp på ønskelista? Disse kan kanskje skremme et og annet barn vekk, og det vil jeg jo ikke…Denne er kanskje til en gris på kjøkkenetJeg tror jeg går for denne skikkelige rocka utgaven!

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website

hits