- Krem.no - https://krem.no -

Italiensk dessert med sitronkrem og bringebær

Frisk dessert a la italia. Irresistibile!
Italiensk dessert med mascarponekrem, sitron, bringebær og makroner.

225 g friske/frosne bringebær
fersk mynte (det hadde dessverre ikke jeg..)
1 ss demerarasukker
2 dl kremfløte
150 g mascarpone (ostemasse)
½ (0.5) dl melis
2 – 3 ss lemon curd
zest (revet skall) fra 1 sitron
et par ss sitronsaft

10 stk mandelmakroner

Tin bærene og bland med 1 ss brunt sukker. Pisk 2 dl fløte. Rør sammen noen hakkede mynteblader, mascarpone, lemon curd, melis, sitronsaft og zest. Rør glatt. Bland så ostemasse med bløtvispet krem og anrett i glass. Start med å knuse noen makroner i bunn. Legg på et pass spiseskjeer med bringebær, deretter et par gode dollops med sitronkrem. Topp med makroner og evt. mynte.

Husk at du bare skal bruke det aller ytterste av skallet på sitronen.

Når massen er helt glatt kan den blandes med vispet krem.

Lemon curd kan du også lage selv. Jeg kjøpte et glass…

Disse mandelmakronene lager du selv. Smaker som godteri!

…åhhh så godt 🙂