- Krem.no - https://krem.no -

Kokosmakroner med to ingredienser

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_single_image image=»10643″ img_size=»large» alignment=»center»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kokosmakroner på latterlig enkelt vis

Dette er kanskje det enkleste jeg noen gang har laget.  Godt ble det også! Kjempegodt!

 

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/4″][vc_single_image image=»10646″ img_size=»medium» alignment=»right»][/vc_column][vc_column width=»3/4″][vc_column_text]Noen ganger trenger vi noen sånne løsninger hvor det ikke er behov for å tenke. Alle veit, at i julestria kan ting fort gå i ball. Vi er stressa. Tar med søpla i bilen og legger bilnøklene i kjøleskapet. Noen som kjenner seg igjen?
Dette var så enkelt at jeg ikke trodde det ville funke, men det gjorde det. De eneste du må tenke på er å klemme dem litt sammen i hånden før de plasseres på plate.

Kokosmakroner med Tørsleffs søtet kondensert melk
1 boks Tørsleffs søtet kondensert melk
400 g kokosmasse (revet)

Slik gjør du:
1. Vei opp kokos masse.
2. Hell i innholdet i boksen. Bland!
3. Form til små topper og stek på 190 grader i 10-15 min (avhenger av størrelse). De skal være gylne.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Boksen får du kjøpt kjøpt i ICA Supermarked og i flere Coop-butikker, samt andre butikker som har valgt å ta inn varen som frivillig sortiment. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»10838″ img_size=»medium»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»10839″ img_size=»medium»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Bland sammen Tørsleffs søtet kondensert melk og kokosmasse. La den gjerne stå og «trekke» ca 10 min.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»10840″ img_size=»medium»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»10842″ img_size=»medium»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Bruk en skje og klem massen litt sammen i hånden før du setter den på plate kledd med bakepapir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»10841″ img_size=»medium»][/vc_column][vc_column width=»1/2″][vc_single_image image=»10843″ img_size=»medium»][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Lagde noen litt små kokosmakroner også. Kakene holder seg best i en tett kakeboks eller putt dem i fryseren (for at de ikke skal bli tørre).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]