- Krem.no - https://krem.no -

Kransekakehjerter dyppet i sjokolade

Disse går raskt å lage. Kransekakehjertene er glutenfrie og kan gjerne fryses.

Kan gjerne brukes som bordkort. Her har jeg skrevet navnet med smeltet hvit sjokolade.
Kransekakehjerter

Kransekakemasse/ Mandelmasse
Mørk sjokolade
Delfiafett

Stekes på ca. 210 grader 5-7 minutter.

Jeg hadde en liten rest med mandelmasse igjen (kjøpt i Sverige). Kransekakemasse er like anvendelig. Den kjevlet jeg 3-4 mm tykk, stakk ut noen hjerter med en pepperkakeform (du kan gjerne bruke andre former også) og stekte de av på 210 grader på 5-7 minutter. Gjort på et blunk!

Hjetene skal ha en skorpe, men være myke inni. Så smeltet jeg 100 g sjokolade og tilsatte et par skjeer delfiafett for å tynne ut sjokoladen litt. Da hjertene var avkjølt dyppet jeg dem i sjokoladen og lot de stivne i kjøleskap.

Glutenfritt og godt!

Kjevle, stikk ut og sett på plate…

..stek i 5-7 minutter på 210 grader.

Dypp i sjokolade, og la sjokoladen renne godt av, slik at du unngår «sjokoladeføtter».