- Krem.no - https://krem.no -

Lag #minvaffel og vinn flotte premier!

Svar på et spørsmål eller legg ut et vaffelbilde på Instagram og bli med i trekningen av 10 premiepakker fylt av masse flotte gaver!

Vaffeldagen den 25. mars er bare en liten måned unna og i samarbeid med Haugen-Gruppen har jeg laget to knallgode vaffeloppskrifter. Den ene er laget med masse Tørsleffs vaniljesukker og rømme, mens den andre oppskriften er en sunnere og grovere variant med Canderel søtning. Svar på et enkelt spørsmål eller ta et bilde av vaffelen du lager, del det på Instagram (bruk hashtag #minvaffel), og du er med i trekningen av ti flotte gavepakker. Sponset innlegg.
Ettersom vi drar oss mot vaffeldagen 2015 har jeg i samarbeid med Haugen-Gruppen en skikkelig grom konkurranse. Yuhuu! Vi deler ut hele 10 gavepakker bestående av: Vaffeljern, syltetøyglass fra Bonne Maman, Tørsleffsprodukter, Canderelprodukter samt diverse godteri fra Anthon Berg/Fazer. 

Svar på følgende spørsmål: 

Når er vaffeldagen 2015? 

send svaret til konkurranse@krem.no innen 27. mars 2015

eller…

Lag vafler (bruk gjerne oppskriftene under), ta et bilde og legg det ut på Instagram.
Merk bildet #minvaffel

Ti tilfeldige vinnere trekkes og kontaktes rett etter påske. 
Du kan bare delta i spørsmåls-konkurransen en gang, men må gjerne laste opp flere bilder på Instagram. Husk å merke vaffelbildene dine #minvaffel. 

Konkurransen avsluttes den 27. mars og vinnere kontaktes etter påske. 

Her har jeg laget to forskjellige vaffel-varianter. Den ene er laget med rømme, smør og masse vanilje. Den andre er laget med Canderel (stevia og brunt sukker), havremel og litt grovt mel. 
Vaniljevafler med rømme
3 egg
1 dl sukker
300 g rømme (1 beger)
3 dl helmelk
100 g smør (flytende, eller smeltet)
300 g hvetemel
1 ss Tørsleffs vaniljesukker
1 ts bakepulver
1 ts natron

Pisk eggedosis av egg og sukker. Tilsett 2 dl melk, smør og rømme. Bland inn det tørre og rør sammen til du ikke har klumper. Spe med den siste desiliteren med melk. 

Visste du at det hvite pulveret, kalt vaniljesukker, er kjemisk fremstilt? At det består av det syntetisk fremstilte stoffet vanillin? Det ekte vaniljesukkeret, derimot, laget av ekte vanilje, heter Vanila og kommer fra Tørsleffs. Du finner det blant annet i hylla på REMA 1000. 

Canderelvafler med stevia, brunt sukker, havregryn og grovt mel
3 egg
3 ss Canderelsukker (stevia og brunt sukker) eller 3 ts steviasukker (grønn pakning)
1 ts salt
1/2 ts kardemomme
1 ts Tørsleffs vaniljesukker
1 ts bakepulver
4 dl melk (bruk det du har)
3 dl hvetemel
1 dl havremel (eller havregryn)
1 dl sammalt hvete fint

Pisk eggedosis av egg og Canderelsukker/ Steviasukker. Tilsett det tørre vekselsvis med melk. Rør til du ikke har klumper. 

Stevia/brunt sukker er tilgjengelig i Meny og Spar og kan benyttes i alle type kaker. Jeg er positivt overrasket over denne blandingen som på grunn av det brune sukkeret gir en fin søtsmak.

Dette steviasukkeret er konsentrert. Bruk 1 ts der det i oppskriften står 1 ss. Stevia Crunch er  tilgjengelig i Ultra, Meny, Spar, Kiwi XL, Joker og Ica Supermarked.


Syltetøyet Bonne Maman er Frankrikes mest solgte syltetøy, og er hva jeg vil kalle «utsøkt». Det er laget av naturlige råstoffer og inneholder hele 60% bær og frukt og ingen konserveringsmidler. Og glemte jeg å si det – det smaker også veldig, veldig godt.
Dette er et sponset innlegg, laget i samarbeid med Haugen-Gruppen AS
Vinnere er trukket 07.04.2015. 

Monica Karin Schulz
Torunn Brandvold
Camilla Flatøy
Anne Therese Kile Langemyr
Anne Grete Mathiesen