Hurra for krem.no!
Marmorerte muffins
180 g sukker 1 1/2 ss kakao røres inn i halve røren Popping candy strøs på toppen Rør smør og sukker lyst og luftig. (Bruk helst romtemperert smør/ margarin). Rør inn ett og ett egg. Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og bland sammen så det blir en jevn masse. Rør inn melken til slutt.
|
Muffins for den lekne… Lenge har jeg forsøkt å finne ut hvor jeg kan få tak i det som på engelsk heter popping candy, på dansk puffsukker og på norsk….sukker med smell? Små biter av sukker som smeller når det kommer i munnen. – Å, kor arti!
Dette sukkeret «går av» i kontakt med fuktighet, derfor kan det kun benyttes som pynt, eller for eksempel drysses på en desserttallerken. Det blir liksom litt mer fest over det når man kan putte en «hemmelig ingrediens» i desserten eller på bakverket, og i dag har jeg god grunn til å dra på med en aldri så liten feiring. I løpet av et år har jeg nemlig fått 1000 tilhengere av kremsiden min på Facebook, og som jeg har sagt før; finnes det noe å feire, ja da skal det feires! |