- Krem.no - https://krem.no -

Ny jobb!!!

Jeg er så heldig!

Det startet egentlig i mars. Jeg fikk en melding fra Gunnar Bakke, daglig leder i Baker- og konditorbransjens landsforening.

 - Om jeg kunne komme for å ta en prat? 

Ante ikke hva den praten skulle handle om, men snart ble det klart. Gunnar sa: – Kunne du tenke deg å jobbe for oss? 

Han fortalte at de hadde planer om å lansere egne nettsider og at de trengte noen til å administrere, ta bilder, skrive og drifte. Så var det landslagene. De må løftes! Opp og frem! – Kan du hjelpe oss? Det ligger litt frem i tid….

Dere som kjenner meg vet at jeg brenner for baker- og konditorfag. Derfor klarte jeg ikke å si nei til en sånn mulighet. 

Etter noen måneder var jeg innom Gunnar igjen, og for få dager siden signerte jeg en kontrakt med BKLF. Jeg skal jobbe med deres splitter nye nettsider, med sosiale medier og være en hjelpende hånd for Baker- og Konditorlandslaget.

Møt Norges baker- og konditorlandslag (BKL)! Du kan likeså godt gå rett inn og klikke liker på deres Facebookside. Der skal jeg nemlig sørge for at det blir liv fremover! 

Hva som skjer med bloggen? Den vil fortsette, akkurat som før. Trolig med masse ny inspirasjon fra Norges dyktigste bakere og konditorer. Jeg er heldig, jeg!