- Krem.no - https://krem.no -

Sjokoladelangpanne

Pynt kaka før glasuren stivner. Du kan bruke all slags strøssel eller revet kokos. Seigmenn og Nonstop er selvfølgelig også populært.

Pisk eggedosis av egg og sukker. Smelt smør og kakao. Rør sammen og hell det i eggedosisen.

Sikt inn hvetemel og bakepulver og rør sammen.

Stryk deigen utover i en langpanne.Stekes i langpanne 42 x 29 cm på 180 grader i 10-15 minutter
Sjokoladekake i langpanne

Personlig favoritt. Har ikke tall på hvor mange ganger denne er blitt laget. Pleier å skjære den i passe små biter (mektig!) og putte i fryseren.

200 g smør/ margarin
40 g kakao
4 egg
4 dl sukker
200 g hvetemel
3/4 ts bakepulver

Smelt smøret og bland med kakao. Sukker og egg piskes til eggedosis. Hell smør og kakao i eggedosisen. Sikt inn det tørre til slutt og rør sammen. Stekes i langpanne 42 x 29 cm (eller en vanlig 30 x 40 cm)
på 180 grader i 15-20 minutter.
(Ingen ovner er like, av og til trenger denne 20 minutter..)

Glasur:
75 g smeltet smør/ margarin
300 g melis
2 ts vaniljesukker
1 ss kakao
5 ss sterk kaffe

Alle ingredienser røres sammen til en glatt glasur. Strykes på kaka når den er avkjølt.

Sjokoladekake du bare vil ha mer av…