Superenkle luksus-kuler
Trøffelkuler er smaken av luksus. Disse fløyelsmyke konfektbitene kan du fint lage i dag og ha helt til jul. Hvis du klarer å vente, da.
Du syntes kanskje det er litt tidlig å tenke på jul, men om en måned åpnes første luke i julekalenderen. Og om du ikke setter i gang med julebakst og kos akkurat i dag, så går det jo an å planlegge julen i god tid. Disse trøffelkulene er for eksempel fine å gi bort som gaver (året rundt). Smaker helt fantastisk godt og har lang holdbarhet. Mine favoritter er trøffelkuler med Grand Marnier eller med kaffesmak. For å få en god kaffesmak bruker du en god fryse-tørret kaffe. Rør ut 1-2 ss i 1/2 dl vann. Jeg pakket mine kuler inn i cellofanposer og dro et fint bånd rundt. Fin som vertinnegave, julegave, kollegagave, førjulsgave. Eller bare spis dem selv 🙂
Trøffelkuler 100 g kremfløte Slik gjør du: Oppbevares i kjøleskap, men spises helst rom-temperert. |