Smak 2014

Smak 2014

På jobb for Q-Meieriene

I går var jeg på storhusholdningmessen SMAK i Lillestrøm. Messejobb er ikke alltid like lystbetont, men når man har jobbet i tre forskjellige bransjer knyttet til storhusholdning de siste tyve årene, da er man garantert å få hyggelig dag på jobb. Mange, mange kjente (og ukjente) stakk innom Q-Meierienes stand i går. Takk til alle som kom, det var så hyggelig å hilse på!

Som de fleste vet lagde jeg i fjor oppskrifter og tok bilder til Q-Meierienes julekartonger. Det er sterk gjensidig kjærlighet mellom Q og krem.no, derfor var det veldig gøy å bli spurt om jeg kunne stille på deres stand på storhusholdningsmessen SMAK. 


Rakk ikke å ta stort med bilder, men her ser dere noe av det jeg lagde i går. Delte ut ca. 400 stk av mini Sarah Bernhard og lagde en bringebærdessert der jeg har rørt inn bingebær og sukker i Creme Fraiche. Det er fantastisk godt!
(Q Creme Fraiche finnes kun i storhusholdningsforpakninger og fås ikke kjøpt i dagligvare). 

I dag får de besøkende smake noe jeg satte i kjøleskapet i går, nemlig oppskriften jeg hadde på Lettmelk-kartongen til jul:
Hjemmelaget sjokoladepudding (Panna Cotta med sjokolade)

Det var mye som skjedde på messen i går, blant annet NM i Konditorkunst der vinneren ble Grégory Bécél fra Kaffebakeriet i Oslo.  Jeg fikk ikke sett stort av det som skjedde, men heldigvis kom det mange innom meg :) 

Blant annet redaktøren av bladet BAKE, Ellen M. E. Lundring. Ei dame som har fått til akkurat det hun har drømt om i alle år, nemlig å lage et eget  blad for bakeglade hobbybakere i Norge. Hun gikk til sjefen og fortalte ideen sin, og er i dag redaktør for bakemagasinet som utgis av Aftenposten.

Jeg er abonnent og tror du også vil like det 🙂  Her får du bladet til en gunstig pris!


Er også spent på å teste ut disse tingene jeg fikk med hjem:
Det er alltid spennende å finne faitrade-produkter, og fra standen til Friends Faitrade fikk jeg med meg en rekke sjokoladeprodukter jeg gleder meg til å teste ut. 

PALS spanderte på meg en rekke smaksprøver av topp-kvalitets-kuvertyre fra Barry-Callebaut. Takk Vibeke, denne sjokoladen har jeg gledet meg til å smake i lang, lang tid!

Og fem minutter før alt stengte, nærmest snublet jeg over standen til Yogi Tea.
O lykke! 

Men det som kanskje var aller mest populært å komme hjem med var denne : )
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website

hits