- Krem.no - https://krem.no -

Søte tapas med hvit sjokolade og bringebær

Søte små munnfuller som smaker av sjokolade, mandler og bringebær. Disse konfektbitene oppbevares i fryser og tas frem når du skal ha en liten søt bit til kaffen.
Små konfektbiter med hvit  sjokolade og bringebær, dyppet i ganache

100 g hvit sjokolade
2 dl fløte
25 g bringebær (friske/frosne)
som røres sammen med
ca.1-2 ss sukker

Kransekakemasse eller råmarsipan (50% mandler)

Ganache til overtrekk
Hvit sjokolade til pynt

Varm fløte til kokepunktet, ha i  hakket hvit sjokolade og rør til det er oppløst. Rør inn bringebær. Settes i kjøleskap 2-3 timer.

Rull ut en pølse med marsipanmasse. Del opp i små biter som legges på en bakeplate. Stekes på 210 grader i 5-7 minutter.

Pisk opp fløten til krem (bruk gjerne kun den ene vispen på mikseren) og stryk på, eventuelt sprøyt på små topper. Sett i fryseren. Smelt ganache (like deler mørk sjokolade og fløte) og dypp bitene. Pynt med hvit sjokolade.

Rull en pølse og kutt opp i små biter.

Stekes på 210 grader 5-7 min.

Hvit sjokolade og bringebær tilsatt litt sukker has i fløte.

Pisk opp kremen og sprøyt opp små topper på bunnene.

Dypp bitene i smeltet sjokolade eller ganache.

Dypp og sett i fryseren igjen.