Velkommen til mitt online-bakekurs!

Velkommen til mitt online-bakekurs!

Reklame. Hurraaa for at jeg i samarbeid med Gnist ENDELIG har laget et eget ONLINE BAKEKURS! Bakekurset består av seks moduler med tretten leksjoner.

Bakekurset passer for deg som er nybegynner og har lyst til å lære å bake, og for deg som kan en del fra før, men vil lære supergode triks til å lage både søt gjærbakst, enkle langpannekaker og festens mest imponerende kaker. I kurset lærer jeg bort mine beste baketeknikker, enkle oppskrifter, samt tips og triks til hvordan du kan lykkes med bakingen og pyntingen.

Når du først har kjøpt kurset kan du se det så mange ganger du vil, akkurat når det måtte passe deg. Du har tilgang til kurset i tolv måneder. I tillegg får du alle oppskriftene med bilder av kakene i et eget hefte.

…og vet du hva? Kremvenner får selvfølgelig introduksjonsrabatt!

Hele kurset koster kr. 599, -,
Kremvenner får en introduksjonsrabatt på kr. 150,-
Det betyr at du får bakekurset til kr. 449,-


Husk å bruke rabattkode: gnist150 (koden gjelder til og med 07.06.22)

KLIKK HER FOR Å KJØPE

Du får oppskriftene og bilder av kakene i et eget hefte

Her er det jeg vil lære deg:

1. Langpannekaker
Sjokoladekake og gulrotkake er de mest populære langpannekakene vi har. Her lærer du å bake dem. Du får se tre forskjellige måter du kan pynte en gulrotkake. Har du glemt å kjøpe kakestrøssel? Få gode tips til hvordan du kan improvisere dekor på sjokoladelangpannekaken. Hvordan lykkes med å lage Verdens beste? Se hele prosessen fra a til å. Lær å lage kokt vaniljekrem, hvordan du skal få marengsen sprø og tips til hvordan du skal få bunnen over på fat.


2. Sjokoladekaker
I denne leksjonen lærer du å lage to sjokoladekaker. En barnevennlig, overdådig dekorert sjokoladekake til barneselskap. Med dripkant. Den andre er en eksklusiv sjokolademousskake. En luksuriøs kake som gjerne kan serveres som dessert. Hvordan dekorere enkelt og elegant? Jeg viser deg hvor enkelt det kan gjøres.

3. Pavlova/ marengsbunn
Marengsbunn som er myk og seig i midten eller marengsbunn du kan lage ferdig lenge før festen? I denne leksjonen lærer du hvordan du lager begge deler, samt får tips til superenkel vaniljekrem. I stedet for å «kaste» bærene på pavlovaen viser jeg deg hvordan du kan lage vakker dekor med frukt og bær.

4. Dekorering – blomster
Blomster som dekor. Hvordan kandisere fioler? Hvordan lage blomster i fondant? Hvordan lage marsipanroser? Alt dette lærer du i denne leksjonen.


Dekorering – trekke kake med marsipan/fondant/ pynting av kaker
Hvordan trekke en kake i fondant eller marsipan uten å få rynker på siden? Se og lær i denne leksjonen! Få tips til hvordan man pynter kaker enkelt til fest ved å bruke blomster i fondant og marsipan.

Dekorering –  Sprøyteteknikk
Her lærer du grunnleggende sprøyteteknikk. Se hvordan du kan bruke forskjellige tyller (sprøytetupper) til cup cakes og til sprøytet dekor på kake.

5. Gjærbakst

Lær å lage verdens beste trippelkrydrede kardemommeknuter og en enkel, flettet hvetestang. Hvordan ta glutentest? Her får du deigprosessen detaljert beskrevet med alle ekspert-tipsene du trenger for å lykkes med den søte gjærdeigen.

6. Festkake
Imponer med en etasjekake til festbordet som sier WOW! Ei kake som er overfylt av nydelige, friske blomster. Denne kaken tåler å stå fremme hele sommerfesten og trenger ikke kjøling. I denne leksjonen slipper jeg meg løs og lar pyntingen blir styrt av ren improvisasjon. Motto: more is more!

Hele kurset koster kr. 599, -,
Kremvenner får en introduksjonsrabatt på kr. 150,-
Det betyr at du får bakekurset til kr. 449,-


Husk å bruke rabattkode: gnist150 (koden gjelder til og med 07.06.22)

KLIKK HER FOR Å KJØPE

Har du kjøpt kurset? Fortell gjerne andre hva du syntes om det i kommentarfeltet!

Be the first to write a review
12 Kommentarer
  • Vivi Andersen
    Svar
    Skrevet på19:31, 13. mai 2022

    Nå har jeg akkurat kjøpt kurset og jeg gleder meg! Jeg baker en del, min hobby, men jeg har mye å lære når det kommer til dekorering, så det gleder jeg meg aller mest til 🙂.! Alltid kjekt å lære noen nye teknikker og metoder!

  • Hege Skjevik
    Svar
    Skrevet på23:20, 14. mai 2022

    Hei. Er du borte fra IG ?

  • Ksenia
    Svar
    Skrevet på07:41, 15. mai 2022

    Hurra! Gratulerer med lanseringen! Gnist er heldige at de har fått deg med på laget 🤩
    Skjønte jeg riktig at kurset er tilgjengelig nå? Slik at jeg kan begynne på Pavlova allerede i dag 🤣🇳🇴

  • Daniela Sandor
    Svar
    Skrevet på10:08, 19. mai 2022

    Hei, spørsmålet mitt er om vi får noe papir etter dette kurset?😊

  • Tove G. Jørgensen
    Svar
    Skrevet på13:51, 4. oktober 2022

    Hei.

    Vi er to stk på en arbeidsplass som gjerne vil lære mer om baking og pynting av kaker.
    Er dette et kurs som vil passe for oss ?
    Er det moduler vi laster ned eller ?

    Takk for svar.

  • Yong Po
    Svar
    Skrevet på14:40, 9. februar 2023

    Hei
    God dag! Skal du ha det kurset i 2023?
    Mvh Yong

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Bakt ostekake med hv..

Jada, jeg lagde en bakt ostekake med rabarbra...

Enkel smuldrepai med..

Rabarbratid! Endelig! Her skal du få en smuldrepai-oppskrift...

17. mai-terte med va..

Det er snar 17. mai og kakefest! Jeg...

Elins oreokake

Oreokake er blitt en klassiker på mange festbord,...

NY bok!

Jeg har gitt ut ny bok! Den heter...