- Krem.no - https://krem.no -

Wilfa-ambassadør!

Reklame. Hurra! Jeg er blitt Wilfa-ambassadør!
Om jeg har mast meg til dette ambassadørskapet? Det kan du godt si. Da jeg så ProBaker-maskinen til Wilfa i aksjon for første gang meldte jeg meg raskt til tjeneste. Siden februar 2020 har jeg hatt en prototype av maskinen stående på min kjøkkenbenk, og mine damer og herrer, endelig kan jeg si dette høyt: DETTE ER BAKEMASKINEN JEG ANBEFALER!

Historien om ProBaker, som dessverre ikke er i butikken før neste år, startet tilbake i 2015. Da var jeg koordinator for det norske Baker- og konditorlandslaget. Da var deltakerne i gang med utviklingen av denne maskinen, som det allerede går gjetord om.

I februar, før korona traff, fikk jeg teste maskinen. I snart ett år har jeg brukt den. Sammen med produktutviklerne i Wilfa har jeg kommet med mine innspill , så ja, jeg har faktisk også vært med på å gjøre ProBaker til det den er blitt: en komplett bakemaskin som både elter og pisker. Og FOR en maskin dette har blitt.

Maskinen kommer med krok, visp og grind

ProBaker er en av Wilfas største satsinger. Det har tatt over fem år å utvikle den.

ProBaker er den beste bakemaskinen jeg noen gang har brukt. Den er spesielt god til gjærbakst, men det skal jeg komme tilbake til. Skal etter hvert lage et eget blogginnlegg om maskinens kapasitet og funksjoner.


ProBaker skulle egentlig allerede vært i butikk, men korona fikk satt en stopper for det. Til deg som ønsker deg en skikkelig bra bakemaskin til jul: vent til nyåret, da. Jeg lover å være den første til å fortelle deg når den er i salg.

Oppdatert 19.3.21:
Maskinen kan nå forhåndsbestilles via Elkjøp. Rabattkode for mine følgere på kr. 1500 legges ut den 26.3. og vil vare til og med den 15.4.