Hæ, hva sa du? tangzhong-jevning i en cookie? Ja! Det ble supermjuke cookie som SMELTER p...
Det er snart mai og tid for dugnader, loppemarkeder og fest! Hva med å dra fram en kake f...
Trenger du en enkel og rask dessert med få ingredienser? Som minner litt om sitronfromasj...
Snurrer med makronfyll er alltid godt, og i dag brukte jeg et sånt posefyll. For å sprit...
Det nærmer seg påske og jeg har bakt en enkel og holdbar kake som ikke krever stort av d...
Havrescones – hentet fra boken kokebok fra Kardemommeby, som jeg lagde for et par å...
Da jeg kom over dette bildet av kaffe-eclairs tenkte jeg: Åh så godt dette er! Det må j...
Jeg baker til ny bok om dagen (en bakebok for barn som kommer til høsten) og tester ut li...
Brød! Supermykt og godt. 68 % grovt, rikt på fiber, lettspist og laget over samme lest s...
Bollefocaccia ala drømmekake. Naaaaam! Bollefocaccia er rett og slett en bolledeig stekt ...
Det nærmer seg høstferie og her på Østlandet ser det ut til å bli mye innevær. Da ka...