- Krem.no - https://krem.no -

Dessertkake med krem og bringebær

Sjokolade-dessertkake som godt kunne stekt litt mindre for å få en enda bløtere konsistens . Den bløte kjernen i midten smaker nesten som konfekt, og passer perfekt med for eksempel en bringebærsaus til.

Fransk sjokoladekake er en personlig favoritt, og jeg lager den ofte. Har laget denne en gang tidligere på krem.no, dengang med spiselige høstløv. Oppskriften på kaka finner du altså her

Nå vil jeg kun vise deg hvordan  jeg  har pyntet kaka. Har benyttet ca. 2 dl pisket kremfløte, bringebær, raspet sjokolade og litt hakkede pistasjnøtter. Som vanlig pynter jeg litt impulsivt, og av og til – etter at jeg er ferdig – skulle jeg ønske jeg hadde gjort ting litt annerledes. Uansett -kaka duger til familieselskapet i morgen, men neste gang pynter jeg sikkert denne kaka på en annen måte. Det er jo det som er så spennende 🙂 Kan jo ikke gjøre alt likt hver gang! 

Stryk et tynt lag med krem på toppen av sjokoladekaka.

Til slutt raspet jeg litt sjokolade over og drysset på litt hakket pistasjnøtter.

Plasser bringebær og evt. dryss med litt melis på toppen. Fyll en sprøytepose med krem og bruk en stjernetyll for å lage mønster på kremen.