Posted By
Elin Krem.no
On
In
OPPSKRIFTER,Påske,Søt Gjærdeig,Ukategorisert |
5 Comments
Påskebakst! Liker du Olaboller, eller skolebrød som andre kaller det, så er dette noe for deg. Og er du i det tålmodige, kreative hjørnet kan du jo lage disse søte fjesene til kanin/hare/mus (stryk det som ikke passer).
Stek på 225 grader i 8-12 minutter Lag melisglasur av vann og melis. Dypp i revet kokos.
Det går med ca. en halv porsjon vaniljekrem 1.25 dl melk 1.25 dl fløte 50 g sukker 15g maisenna ½ vaniljestang (eller 3 ts ekte vaniljesukker/vaniljepasta) 2 stk eggeplommer
Splitt vaniljestangen, skrap ut innholdet og ha alle ingrediensene i en kjele (også stangen). Rør til det tykner (5-6 bobler). Avkjøles.