Hurra! Jeg skal gi ut bok!

Hurra! Jeg skal gi ut bok!

Bilde

Breaking news!

Neste vår får du mulighet til å kjøpe min aller første bakebok. Jeg er blitt forfatter!  
Kjære følgere! Jeg er så utrolig stolt og glad over endelig å kunne fortelle at JEG HAR SKREVET MIN FØRSTE BOK!!!! 

Den har fått tittelen «Alle kan bake» og inneholder oppskrifter, råvarelære, pyntetips og triks, pluss en håndfull historier hentet «fra virkeligheten» som det heter. 

I sommer ble det dårlig med ferie – jeg bakte som en duracell-kanin. Når klassikerne fra krem.no skal samles mellom to permer måtte det nye bilder til. Jeg har gjort alt selv og vridd hodet for å tenke etter hva det er DU helst vil lese i en bok fra meg. Hva du kan glede deg til? Åh, det er så mye! 

For det første har jeg valgt de mest populære oppskriftene fra krem.no – favoritter som vi elsker, som for eksempel: verdens beste, Sarah Bernhardt, banankake, ostekake med gelè, amerikanske cookies og Bollefocaccia (totalt over 60 oppskrifter). Jeg har også valgt å hente frem gamle klassikere som fyrstekake, toscakake, marvposteier og formkake – pluss mange flere. 

Du får grundig veiledning på alle grunnleggende fremgangsmåter og jeg «holder deg i hånda» og forteller hva som kan gå galt og hvorfor. 

Så har jeg tatt for meg det mest grunnleggende og laget kapitler etter hver sin grunnoppskrift som sukkerbrød, vaniljekrem, vannbakkels, søt gjærdeig og marengs. For å nevne noe. Du får grundig veiledning på alle grunnleggende fremgangsmåter og jeg «holder deg i hånda» og forteller hva som kan gå galt og hvorfor. 

Selvfølgelig blir det også en egen del om pynting av kaker. Ikke sånn fæncy smænchy – men enkelt og pent, som alle kan få til, i beste krem.no – ånd. 

Jeg er nesten helt skjelven her jeg sitter – det er SÅ skummelt å fortelle dette til dere! Har jobbet masse, masse, masse det siste halve året for at dette skal bli ei bok som jeg håper du vil like. 

«Alle kan bake» kommer i bokhandelen først til våren, men jeg hører gjerne hva du tenker i kommentarfeltet. IIIIIK! Jeg gleder meg sånn!