Breaking news!
Den har fått tittelen «Alle kan bake» og inneholder oppskrifter, råvarelære, pyntetips og triks, pluss en håndfull historier hentet «fra virkeligheten» som det heter.
I sommer ble det dårlig med ferie – jeg bakte som en duracell-kanin. Når klassikerne fra krem.no skal samles mellom to permer måtte det nye bilder til. Jeg har gjort alt selv og vridd hodet for å tenke etter hva det er DU helst vil lese i en bok fra meg. Hva du kan glede deg til? Åh, det er så mye!
For det første har jeg valgt de mest populære oppskriftene fra krem.no – favoritter som vi elsker, som for eksempel: verdens beste, Sarah Bernhardt, banankake, ostekake med gelè, amerikanske cookies og Bollefocaccia (totalt over 60 oppskrifter). Jeg har også valgt å hente frem gamle klassikere som fyrstekake, toscakake, marvposteier og formkake – pluss mange flere.
Du får grundig veiledning på alle grunnleggende fremgangsmåter og jeg «holder deg i hånda» og forteller hva som kan gå galt og hvorfor.
Selvfølgelig blir det også en egen del om pynting av kaker. Ikke sånn fæncy smænchy – men enkelt og pent, som alle kan få til, i beste krem.no – ånd.
Jeg er nesten helt skjelven her jeg sitter – det er SÅ skummelt å fortelle dette til dere! Har jobbet masse, masse, masse det siste halve året for at dette skal bli ei bok som jeg håper du vil like.
«Alle kan bake» kommer i bokhandelen først til våren, men jeg hører gjerne hva du tenker i kommentarfeltet. IIIIIK! Jeg gleder meg sånn!
|
|