Din handlekurv er nå tom!
Martha 6 år
Et kobbel med stivpynta jenter har vært på bursdagsfest og aldri en bursdagfest uten ei bløtkake på bordet. Bløtkake trekt med sukkerpasta, farget rosa. Tiaraen er også laget i sukkerpasta (oppskrift finner du under dekorering). Bordene er sprøytet med melisglasur laget av eggehvite. Det ble sent før denne kaka ble ferdig i går kveld. Derfor kun bilder av ferdig produkt denne gang 🙂
|
Hurra for Martha ! Flott kake !
fantastisk flott kake den er sikkert kjempe god
Leena
Nydelig kake=)
Har du mulighet til å legge ut oppskriften også? Har en bursdag kommende denne helgen, og trenger hjelp til bløtkake med sukkerpasta lokk.
Konditor-Elin
Hei Leena – jeg skal forsøke 🙂
Har laget denne bløtkaken: http://www.krem.no/1/post/2013/06/jordbrdrm.html. Stryk opp kaken med kremfløte og lag så denne sukkerpastaen – tilsatt litt rød farge:
Sukkerpasta (Fondant icing)
850 g melis
150 g potetmel
8 blader gelatin
60 g sitronsaft (gjerne fra flaske)
Legg gelatin i bløt i minimum 5 minutter. Klem vannet ut og smelt i en mikrobølgeovn. Alt blandes og kjøres i en bakemaskin. Juster med melis til ønsket konsistens. Massen skal være tilnærmet lik marsipan i konsistens. Pakkes godt inn.
Kjevle ut sukkerpastaen ca. dobbelt så stor som kaken og rulle den på en kjevle eller en pinne. Rull over kaken og klem godt rundt. Lykke til!