Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Ukategorisert
Utstyr

Martha 6 år

Picture

Rosa bløtkake til seksåringen med en tiara på toppen. Som seg hør og bør en prinsesse…
Picture

Sukkerperlene er festet med eggehviteglasur. Skikkelig pirk… 🙂
Et kobbel med stivpynta jenter har vært på  bursdagsfest og aldri en bursdagfest uten ei bløtkake på bordet. Bløtkake trekt med sukkerpasta, farget rosa. Tiaraen er også laget i sukkerpasta (oppskrift finner du under dekorering). Bordene er sprøytet med melisglasur laget av eggehvite. Det ble sent før denne kaka ble ferdig i går kveld. Derfor kun bilder av ferdig produkt denne gang 🙂
Picture

Søte Martha <3
Be the first to write a review
4 Comments
  • Hurra for Martha ! Flott kake !
    Svar
    Posted at 15:53, 13. april 2013
  • fantastisk flott kake den er sikkert kjempe god
    Svar
    Posted at 04:01, 14. april 2013
  • Leena
    Svar
    Posted at 10:18, 14. november 2013

    Nydelig kake=)
    Har du mulighet til å legge ut oppskriften også? Har en bursdag kommende denne helgen, og trenger hjelp til bløtkake med sukkerpasta lokk.

    • Konditor-Elin
      Svar
      Posted at 11:05, 14. november 2013

      Hei Leena – jeg skal forsøke 🙂
      Har laget denne bløtkaken: http://www.krem.no/1/post/2013/06/jordbrdrm.html. Stryk opp kaken med kremfløte og lag så denne sukkerpastaen – tilsatt litt rød farge:
      Sukkerpasta (Fondant icing)
      850 g melis
      150 g potetmel
      8 blader gelatin
      60 g sitronsaft (gjerne fra flaske)
      Legg gelatin i bløt i minimum 5 minutter. Klem vannet ut og smelt i en mikrobølgeovn. Alt blandes og kjøres i en bakemaskin. Juster med melis til ønsket konsistens. Massen skal være tilnærmet lik marsipan i konsistens. Pakkes godt inn.
      Kjevle ut sukkerpastaen ca. dobbelt så stor som kaken og rulle den på en kjevle eller en pinne. Rull over kaken og klem godt rundt. Lykke til!

Post a Comment

Comment
Navn
Email
Website

Cookieman-cookies

Det er snart desember og jeg har laget...

Julegeiter

I Rogaland er det ved juletider tradisjon å...

Mini suksessterter

Jeg hadde eggeplommer og malte mandler til overs...

Fyrstekake med en vr..

Fyrstekake er ikke bare for gamle folk (jeg...

Nettbutikken

Nettbutikken er åpen! Jeg har samlet et knippe...