Eton mess

Eton mess

Legg på klatter med kremfløte, litt knuste marengs og bær i en salig blanding. Du skal faktisk lete lenge etter bedre dessert.

Verdens enkleste og beste dessert?
Liker du det lettvint, ja da er dette desserten for deg. Her kan alt kjøpes ferdig. Marengs kan du lage selv, men det går også an å kjøpe på butikken. Du kan til og med kjøpe ferdig kremfløte på boks. Så er det bare å legge alt sammen i et pent glass eller i en skål. Det ER så godt!

Eton mess (til ca. 6 personer)
3 dl kremfløte pisket til bløt krem med 2 ss sukker
Marengs
Bær etter ønske

Slik gjør du:
1. Fordel litt knuste marengs og bær i bunnen av glassene.
2. Legg på bløtpisket krem.
3. Dekorer med bær og enda flere marengs.Knuste noen mislykkede marengskopper til smuler og drysset i bunnen av glasene. Deretter la jeg på dotter at bløtpisket krem og bær. Til slutt, noen fine marengs på toppen..
Be the first to write a review
1Kommentar
  • Skrevet på14:16, 16. mai 2020

    Denne anbefales! Det er en engelsk dessert og sto på menyen da vår datter giftet seg her med en engelskmann i fjor. Det var over 100 gjester, og i god tid før, lagde jeg marengs i ovnspanne «over en lav sko». For å få nok, brukte jeg også noen pakker ferdig pavlovamix som jeg delte/ knuste, og jeg kjøpte ferdige «pikekyss». De som skulle lage desserten hadde aldri hørt om den, og jeg hadde heller ikke laget den før, så jeg kunne bare forklare det jeg visste…Jeg fant tak i et lass med glassboller, (en til hvert bord), og skaffet kremfløte, jordbær, blåbær, bringebær osv..og så for meg at de på kjøkkenet fordelte bær og marengs i bollene, og blandet inn krem før servering… Etterpå fikk jeg høre at de hadde blandet alt i desserten, marengs, bær og krem i en svær balje, og deretter fordelt i glassbollene. Resultatet var uansett fantastisk smak sa alle, – og » den beste Eton mess» de 30 engelske gjestene hadde smakt, og ville gjerne hatt … Jeg tror ikke noen kan mislykkes med denne desserten!

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Nøtte- og kokoskake..

Disse nøtte- og kokoskakene er laget etter inspirasjon...

Håkonkaker

Håkonkaker er etter hva jeg har skjønt opprinnelig...

Nyhet! ProBaker Time..

REKLAME. Wilfa ProBaker har oppgradert! Nå får du...

Stjerneboller

Julekos står for døra og er du som...

Afakaka (Bestefarkak..

Afakaka (uttales avakaka) betyr bestefarkake og er en...