Din handlekurv er nå tom!
Kokosmakroner med to ingredienser
Kokosmakroner på latterlig enkelt vis
Dette er kanskje det enkleste jeg noen gang har laget. Godt ble det også! Kjempegodt!
Noen ganger trenger vi noen sånne løsninger hvor det ikke er behov for å tenke. Alle veit, at i julestria kan ting fort gå i ball. Vi er stressa. Tar med søpla i bilen og legger bilnøklene i kjøleskapet. Noen som kjenner seg igjen?
Dette var så enkelt at jeg ikke trodde det ville funke, men det gjorde det. De eneste du må tenke på er å klemme dem litt sammen i hånden før de plasseres på plate.
Kokosmakroner med Tørsleffs søtet kondensert melk
1 boks Tørsleffs søtet kondensert melk
400 g kokosmasse (revet)
Slik gjør du:
1. Vei opp kokos masse.
2. Hell i innholdet i boksen. Bland!
3. Form til små topper og stek på 190 grader i 10-15 min (avhenger av størrelse). De skal være gylne.
Boksen får du kjøpt kjøpt i ICA Supermarked og i flere Coop-butikker, samt andre butikker som har valgt å ta inn varen som frivillig sortiment.
Bland sammen Tørsleffs søtet kondensert melk og kokosmasse. La den gjerne stå og «trekke» ca 10 min.
Bruk en skje og klem massen litt sammen i hånden før du setter den på plate kledd med bakepapir.
Lagde noen litt små kokosmakroner også. Kakene holder seg best i en tett kakeboks eller putt dem i fryseren (for at de ikke skal bli tørre).
Kari Kjøniksen
Blir de ikke innmari søte da? Kanskje om man dypper dem i mørk sjokolade for å oppveie litt av det søte..
Elin Krem.no
Sjokolade gjør det enda mer søtt (om du mener de er for søte)- jeg syntes de ble akkurat passe søte.
Anne-Mette Lunde
Bakte disse i dag og de ble helt fantastiske, og så utrolig enkle å lage! Akkurat passe søte og seige!
Elin Krem.no
Enig!
Ingrid
Disse var kjempegode og utrolig enkle å lage! Akkurat passe søte, synes jeg. Fikk 60 stykker av denne porsjonen.