Kransekakehjerter dyppet i sjokolade

Kransekakehjerter dyppet i sjokolade

Picture

Disse går raskt å lage. Kransekakehjertene er glutenfrie og kan gjerne fryses.
Picture

Kan gjerne brukes som bordkort. Her har jeg skrevet navnet med smeltet hvit sjokolade.
Kransekakehjerter

Kransekakemasse/ Mandelmasse
Mørk sjokolade
Delfiafett

Stekes på ca. 210 grader 5-7 minutter.

Jeg hadde en liten rest med mandelmasse igjen (kjøpt i Sverige). Kransekakemasse er like anvendelig. Den kjevlet jeg 3-4 mm tykk, stakk ut noen hjerter med en pepperkakeform (du kan gjerne bruke andre former også) og stekte de av på 210 grader på 5-7 minutter. Gjort på et blunk!

Hjetene skal ha en skorpe, men være myke inni. Så smeltet jeg 100 g sjokolade og tilsatte et par skjeer delfiafett for å tynne ut sjokoladen litt. Da hjertene var avkjølt dyppet jeg dem i sjokoladen og lot de stivne i kjøleskap.

Glutenfritt og godt!

Picture

Kjevle, stikk ut og sett på plate…
Picture

..stek i 5-7 minutter på 210 grader.
Picture

Dypp i sjokolade, og la sjokoladen renne godt av, slik at du unngår «sjokoladeføtter».
2 Kommentarer
  • Kbjellhansen
    Svar
    Skrevet på11:07, 23. desember 2012

    De så super gode og enkle ut:) de må jeg lage:)

  • Mari
    Svar
    Skrevet på12:22, 30. desember 2012

    Disse ser supergode ut! (husk å bruke glutenfri sjokolade) 😀

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

hits