Din handlekurv er nå tom!
Tertewienerbrød
Latmannswienerbrød laget av ferdig butterdeig
I disse hete, hete sommertider er det lite søtt som frister. Det går for det meste i gjærbakst og is. LIkevel, jeg fikk lyst til å diske opp med noe godt til kaffen, og nederst i fryseren fant jeg jammen ei pakke med ferdig butterdeig. Det ble i dag til disse jukse- wienerbrødene.
Som du kanskje vet er ferdigkjøpt butterdeig laget med margarin. Liker du smørsmaken bedre? Da kan du jo prøve å rulle butterdeigen selv.Klikk her for oppskrift.
Tertewienerbrød
1 pakke ferdige plater med butterdeig
vaniljekrem eller syltetøy
litt bær
Slik gjør du:
1. Legg butterdeigplatene på et bakepapir under og la tine ca. 10 min.
2. Kjevle deigplatene noe og del i to. Legg over på en bakeplate.
3. Legg på en klatt med vaniljekrem og et bær eller to i midten. La deigen hvile ca. 30 minutter før du steker.
4. Stek på 210 grader i 15-20 minutter.
Kjevle deigplatene og del i to.
|
|
|