Din handlekurv er tom.
Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?
Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin
Vinterferien står for døren for mange. Kanskje dere vil bake noen boller? I 2019 ga jeg ut...
Mektig, glutenfri sjokoladekake, der du i praksis lager den samme oppskriften to ganger. F...
Matbokser skal fylles, og av den grunn har jeg bakt noen halvgrove horn og fylt dem med tr...
I min tidlige bloggfase, før jeg kunne bake gjærbakst skikkelig, bakte jeg aniskringler. D...
Sjokoladekake er alltid populært, og denne kan til og med kvalifisere som dessert. Oppskri...
Årets siste blogginnlegg er tradisjonen tro en dessert. I dag har jeg laget créme b...
Det er snart Lucia og her får du min beste lussekatt-oppskrift (tangzhong). Denne g...
Her skal du få noen tips til hvordan du kan lage pepperkake til å henge opp som pyn...
Nytt år – nye matbokser å fylle. Jeg har bakt noen halvgrove horn på en litt annerle...
Matprisene er på vei opp (igjen) og jeg har derfor bakt egne grovbrød. Det ble åtte brød. ...
I dag har jeg hatt polarbrød i hodet. Meningen var at det skulle smake sånn, men det fikk ...
Egentlig hadde jeg tenkt å vente til farsdag, men denne kaka kan glede mange før den tid. ...