Din handlekurv er nå tom!
Bringebæra (og blåbæra for den saks skyld) er moden og mange spør om jeg kan lage noe fris...
Nettbutikken er åpen! Jeg har samlet et knippe kvalitetsprodukter jeg VET fungerer, og nå ...
Om vår alles matmor Ingrid Espelid Hovig hadde levd vill hun ha fylt 100 år denne sommeren...
Torta Tenerina er en bløt, italiensk sjokoladekake. Den blir også kalt flourless cake (kak...
Jeg syntes det er veldig gøy at dere sender meg oppskrifter, og i dag har jeg bakt en sånn...
Granola er godt på sommeren, og her skal du få en oppskrift som gjør at granolaen blir lit...
Lenge har jeg tenkt på å lage noe godt med rabarbracurd og resultatet ser du her: noen små...
Det er rabarbrasesong og jeg har latt meg friste av en velkjent kombo, nemlig rabarbra og ...
Skogen bugner av blåbær, i år er det skikkelig mye! Jeg plukket blåbær før Hans (uv...
Brød! Supermykt og godt. 68 % grovt, rikt på fiber, lettspist og laget over samme lest som...
Klassiker proppfull av antioksidanter Blåbær er proppfulle av antioksidanter og er å få kj...