Dumlebrownies

Sponset / Dumlebrownies

Forelska? Gjør noe med det!

Man behøver ingen valentinsdag for å vise sin kjærlighet til en utvalgt. Disse hjertebrowniesene kan lages året rundt. De er fylt med myke Dumlekarameller og bakt med det beste vaniljesukkeret. (Sponset innlegg).
Dumlebrownies
40 g kakao
50 g smør
100 g sjokolade
1/2 dl nøytral olje
4 egg
350 g sukker
2 ts Tørsleffs vaniljesukker
170 g hvetemel

15 -20 stk Dumlesjokolade

(Formene har jeg kjøpt på TGR )

Slik gjør du:
1. Smelt sammen kakao, smør og hakket sjokolade over vannbad eller i mikro-ovn. Rør til du har en glatt blanding. Tilsett olje og rør inn ett og ett egg (helst romtemperert) . Bland inn sukker og til slutt hvetemel og vaniljesukker. Rør til du har en klumpfri blanding, men ikke rør for mye.
2. Hell i en smurt form ca. 24 cm (eller i småformer).
3. Stekes på 180 grader i ca. 15 minutter (småformer) og i rundt 30 minutter (i større form)
Serveres gjerne lun med is, vaniljesaus eller litt vispet krem til.

Vaniljesukker fra Tørsleffs inneholder ekte vanilje og er det vaniljesukkeret jeg benytter i mine oppskrifter.
Denne oppskriften er veldig enkel, bare å røre sammen 🙂 Etter at du har rørt inn eggene, bytt til sleiv for å få sukker og mel rørt godt sammen.
Dytt en Dumlekaramell i hver form, eller hell massen i en springform og «propp» den full av Dumle.
Skal du hvelve formene, smør dem godt først. Nytes sammen med noen du er glad i! (med is og frisk frukt eller vaniljesaus/ pisket krem).
Be the first to write a review
Ingen kommentarer

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Verdens enkleste sit..

Trenger du en enkel og rask dessert med...

Snurrer med makron o..

Snurrer med makronfyll er alltid godt, og i...

Enkel kokoskake med ..

Det nærmer seg påske og jeg har bakt...

Havrescones

Havrescones - hentet fra boken kokebok fra Kardemommeby,...

Mocca-eclairs

Da jeg kom over dette bildet av kaffe-eclairs...