Din handlekurv er nå tom!
Kransekakehjerte
Hjerte fylt med kransekakemakroner, lettvint og glutenfritt.
Sett de små makronene sammen med litt bringebærsyltetøy og pynt med smeltet sjokolade. Får du noe igjen, putt i fryseren, så har du hjertegode biter å kose deg med lenge fremover.
Kransekakehjerte
Antall personer: 8
Tid å tilberede: 45 minutter
1 kg Ferdig kransekakemasse
2-3 eggehviter
30 g smeltet sjokolade til pynt
bringebærsyltetøy
1 pk coctailbær
Slik gjør du:
1. Tegn to like store hjerter på et bakepapir. Jeg brukte en stor pepperkakeutstikker.
2. Kna sammen kransekakedeigen og rull den til en tykk pølse, ca. 2-3 cm i diameter.
3. Form pølsen etter tegningen og stek på 210 grader 5-7 minutter.
4. Ta ut av ovnen og la avkjøle noe før du smelter sjokolade som du sprøyter på. Bruk gjerne en skje til å lage krusedull-mønster.
5. Resten av kransekakemassen has i en bakemaskin. Bruk en grind og kjør sammen med eggehvite, til massen er litt bløt, men ikke rennende. Sprøyt ut små makroner. Stek på 210 grader ca. 5-7 minutter.
|
|