Din handlekurv er nå tom!
Sjokoladekake med snickers-topping
Nyhet! Karamellfudge som kakepynt
150 g smør
150 g kokesjokolade
4 egg
1 ts vaniljesukker
2 dl melis
2 dl hvetemel
Slik gjør du:
1. Smelt smøret og brekk sjokoladen i det smeltede smøret. Rør til sjokoladen har smeltet.
2. Pisk eggedosis av melis og egg.
3. Rør forsiktig inn siktet mel og vaniljesukker. Rør inn smeltet sjokoladesmør.
4. Helles i en smurt springform (22 cm) og stekes på 180 grader i ca. 25 minutter.
Kaken vi da virke litt «rå» i midten, noe den skal være! (Om du vil ha den «fast» steker du den bare noe lenger)
Snickers-topping:
150 g smeltet kokesjokolade tilsatt 2 ss smør (ca. 25 g)
70 gram salte peanøtter
Idun Mors Hjemmebakte Karamellfudge
Smelt sjokolade og smør i mikroovn eller over vannbad. Rør inn peanøtter. Stryk utover kaken og dryss til slutt over strøssel.
Du kan se alle de nye pakningene med strøssel her
|
|
Therese
Hei!
Det står salte mandler i toppingen.
Mener du peanøtter?
Surrehuet-Elin
Ja!
Anette
Ser utrolig god ut 🤩
Bruker du lys eller mørk kokesjokolade i kaka og toppingen?
Elin Krem.no
Bruk det du liker best!