
Saftige sjokolademuffins med Kvikk Lunsj
Priskrig på Kvikk Lunsj gjorde at dagens muffins fikk en ekstra sprø topping.
Saftige muffins med litt sjokoladeknas på topping er bare SUPERgodt! Denne oppskriften passer til ett brett med muffins.
Sjokolademuffins (12 muffins)
3 egg
150 g smør
150 g sukker (brunt)
120 g hvetemel
30 g kakao
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0.5 dl melk
2 plater Kvikk Lunsj
3 egg
150 g smør
150 g sukker (brunt)
120 g hvetemel
30 g kakao
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0.5 dl melk
2 plater Kvikk Lunsj
Slik gjør du:
1. Rør smør og sukker lyst og luftig. (Bruk helst romtemperert smør/ margarin).
2. Rør inn ett og ett egg.
3. Sikt inn hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker og bland sammen så det blir en jevn masse.
4. Rør inn melken til slutt.
5. Fordel i 12 stk muffinsformer.
6. Hakk 2 plater Kvikk Lunsj og strø på toppen
7. Settes midt i oven på ca. 180 grader ca.20-25 minutter (over/ undervarme)
Er smøret hardt? Lag skiver og legg et lunt sted før du begynner å bake. Eggene kan du romtemperere ved å legge i varmt vann.
Fordel massen på 12 stk muffinsformer. Strø på hakket Kvikk Lunsj (eller la være..)
Stekes midt i ovnen på 180 grader over/ undervarme i ca. 20-25 minutter.
Saftige og knasende gode! Disse kan du godt putte i fryseren.
|
|
Hege Nikolaisen
Kan man kutte eggene i denne oppskriften?
Konditor-Elin
Nei, det kan du ikke.
Tuva
Kan man bruke flytende melange?
Elin Krem.no
Ja!
Margarita
Disse var veldig gode! Men hvordan får du at kvikk lunsj ikke smelter og «drukner»?
Hilsen
Margarita
Elin Krem.no
Aner ikke!
Liss Hellstad
Hei Elin😊
Kan jeg bruke sukrin gold isteden for brunt sukker?
Mvh Liss
🐣🐥
Elin Krem.no
Kjenner ikke sukrin gold. Kan det erstatte brunt sukker generelt? Da kan du bruke det.