Sjokolademuffins

Sjokolademuffins

Picture

Saftige sjokolademuffins med Kvikk Lunsj 

Priskrig på Kvikk Lunsj gjorde at dagens muffins fikk en ekstra sprø topping. 
Saftige muffins med litt sjokoladeknas på topping er bare SUPERgodt! Denne oppskriften passer til ett brett med muffins. 
Sjokolademuffins (12 muffins)
3 egg
150 g smør
150 g sukker (brunt)
120 g hvetemel
30 g kakao
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0.5 dl melk
2 plater Kvikk Lunsj

Slik gjør du:
1.     Rør smør og sukker lyst og luftig. (Bruk helst romtemperert smør/ margarin). 
2.     Rør inn ett og ett egg. 
3.     Sikt inn hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker og bland sammen så det blir en jevn masse. 
4.     Rør inn melken til slutt.
5.     Fordel i 12 stk muffinsformer.
6.     Hakk 2 plater Kvikk Lunsj og strø på toppen
7.     Settes midt i oven på ca. 180 grader ca.20-25 minutter (over/ undervarme)

Picture

Picture

Er smøret hardt? Lag skiver og legg et lunt sted før du begynner å bake. Eggene kan du romtemperere ved å legge i varmt vann.
Picture

Picture

Fordel massen på 12 stk muffinsformer. Strø på hakket Kvikk Lunsj (eller la være..)
Picture

Stekes midt i ovnen på 180 grader over/ undervarme i ca. 20-25 minutter. 
Picture

Saftige og knasende gode! Disse kan du godt putte i fryseren. 
8 Kommentarer
  • Hege Nikolaisen
    Svar
    Skrevet på12:09, 24. mars 2018

    Kan man kutte eggene i denne oppskriften?

    • Konditor-Elin
      Svar
      Skrevet på16:53, 24. mars 2018

      Nei, det kan du ikke.

  • Tuva
    Svar
    Skrevet på19:21, 18. oktober 2019

    Kan man bruke flytende melange?

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på20:19, 18. oktober 2019

      Ja!

    • Margarita
      Svar
      Skrevet på13:55, 15. mars 2020

      Disse var veldig gode! Men hvordan får du at kvikk lunsj ikke smelter og «drukner»?

      Hilsen
      Margarita

      • Elin Krem.no
        Svar
        Skrevet på11:35, 19. mars 2020

        Aner ikke!

  • Skrevet på07:56, 2. april 2020

    Hei Elin😊

    Kan jeg bruke sukrin gold isteden for brunt sukker?

    Mvh Liss
    🐣🐥

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på11:52, 2. april 2020

      Kjenner ikke sukrin gold. Kan det erstatte brunt sukker generelt? Da kan du bruke det.

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Enkel retrokake med ..

Egentlig hadde jeg tenkt å vente til farsdag,...

Halloween-lykt

Som dere så i forrige innlegg har jeg...

Halloween-cookies

Halloween er nært forestående, og jeg er mer...

Tiramisubløtkake

Liker du kaffesmak? Da liker du tiramisu. En...

Bollefocaccia med ep..

De norske vintereplene er i butikk. De passer...