Din handlekurv er nå tom!
Muffins med Non-Stop
Store muffins med Non-Stop
(ca. 18-20 store) 280 g smør 280 g sukker 280 g egg 375 g hvetemel 8 g bakepulver 1 dl melk Stekes på 180 grader ca. 30-35 minutter Ønsker du å lage en litt mindre porsjon bruker du denne oppskrifta.
|
Rør smør og sukker lyst og luftig. (Bruk helst romtemperert smør/ margarin). Rør inn ett og ett egg. Sikt inn hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og bland sammen så det blir en jevn masse. Rør inn melken til slutt. Massen fordeles i ca. 18 store muffinsformer. Fyll formene nesten opp før du setter de midt i ovnen på ca. 180 grader. Trenger 25 -35 minutter, av og til litt lenger.
|
|
Det mangler noe her!
|
Hei:) Hva er det grønne vi ser i muffinsen? Ellers helt enig med gjesten..muffins er lettvint og raskt å putte i munnen så klart de må på bordet også hehe ;)
Konditor-Elin
Det er knuste Non-Stop!
Henriette
Hvor mange egg brukte du?
Konditor-Elin
Hei Henriette – du kan gå ut i fra at et vanlig egg veier mellom 50 og 60 gram. Jeg bruker derfor 5 egg til denne oppskriften.