Din handlekurv er nå tom!
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2193.jpg)
Påskeboller
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2193-677x1024.jpg)
Påskebakst! Liker du Olaboller, eller skolebrød som andre kaller det, så er dette noe for deg. Og er du i det tålmodige, kreative hjørnet kan du jo lage disse søte fjesene til kanin/hare/mus (stryk det som ikke passer).
Lag bolledeigen. Oppskriften finner du ved å klikke her.
Vil du lage en litt større deig? Da kan du lage denne porsjonen.
Stek på 225 grader i 8-12 minutter
Lag melisglasur av vann og melis.
Dypp i revet kokos.
Det går med ca. en halv porsjon vaniljekrem
1.25 dl melk
1.25 dl fløte
50 g sukker
15g maisenna
½ vaniljestang (eller 3 ts ekte vaniljesukker/vaniljepasta)
2 stk eggeplommer
Splitt vaniljestangen, skrap ut innholdet og ha alle ingrediensene i en kjele (også stangen). Rør til det tykner (5-6 bobler). Avkjøles.
Se bildene under for fremgangsmåte!
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2181-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2182-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2183-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2184-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2186-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2187-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2188-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2190-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2185-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2189-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2191-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2192-1024x683.jpg)
![](https://krem.no/wp-content/uploads/2021/03/IMG_2207-1024x683.jpg)
Marianne Søbak
1. C
2. A
3. C
Krysser fingre! 🤞
God påske! 🐇🐣💛
Torild Rokoengen
Riktig svar er
1C, 2A og 3C
Hilde Skomedal
1. C
2. A
3. C
Anne Grethe Aurstad
1. C
2. A
3. C
😊👍😀
Bente Lindmoen
1. C
2. A
3. C