Din handlekurv er nå tom!
Sarah Bernhard
Min favorittkake!
Sarah Bernhard er en personlig favoritt. Både store og små i familien elsker dem, og jeg lager disse konfektbitene både til bursdager, høytider og til fest. Den originale versjonen er dyppet i sjokolade, har en makron til bunn og er litt mer omfattende å lage. Den varianten av Sarah Bernhard jeg lager oftest er laget på hurtig vis, med ferdig kransekakemasse. Istedenfor for å dyppe bitene i sjokolade har jeg smeltet litt sjokolade som jeg drar over kakene med en skje. Disse bitene kan lages som små søte tapas, som én stor kake eller som kaffe-kake-biter. Husk at kremen trenger å stå noen timer før den piskes. Konfektbitene egner seg godt til frysing og tiner på få minutter. Det er bare å hente frem godsakene etter hvert som du får lyst på noe godt. Glemte jeg å si at disse også er glutenfrie?
400 g ferdig kransekakemasse eller mandelmasse
Krem: Slik gjør du: Oppbevares i fryser til de skal spises! |
|
|
Flere Sarah-kaker…
Dette er en hel kake laget med Sarah Bernhard-krem.Hvordan jeg laget denne ser du her.
|
Nyeste tilskudd på stammen er denne Sarah Bernhardt i langpanne (laget uten langpanne) med sjokoladetrekk på toppen.
Aud Irene Vik