Din handlekurv er nå tom!
Sjokolademousse med mørk Toblerone
Hva liker han aller best?
Denne holder til ca. 6 porsjoner (mektige saker..)
Mørk sjokolademousse
2,5 dl ferdig vaniljesaus
1.5 plater gelatin
190 g mørk eller lys sjokolade
2.5 dl kremfløte som du pisker til slapp krem
Slik gjør du:
1. Legg gelatin i bløt mens du kokervaniljesaus. Klem ut vannet av gelatinen og rør den inn i den varme sausen.
3. Hakk sjokoladen i biter og smelt over vannbad eller i mikro. Hell vaniljesausen over (pass på at saus er har omtrent samme temperatur som sausen/ er litt varmere enn sjokoladen. Hvis ikke stivner sjokoladen). Rør til sjokoladen er helt blandet inn.
4. Pisk kremfløten slapp og vend inn i sjokoladerøren. Hell i porsjonsglass og sett kjølig frem til den skal spises.
|
|