Din handlekurv er nå tom!
Søte tapas med hvit sjokolade og bringebær
Små konfektbiter med hvit sjokolade og bringebær, dyppet i ganache
100 g hvit sjokolade Kransekakemasse eller råmarsipan (50% mandler) Ganache til overtrekk Varm fløte til kokepunktet, ha i hakket hvit sjokolade og rør til det er oppløst. Rør inn bringebær. Settes i kjøleskap 2-3 timer. Rull ut en pølse med marsipanmasse. Del opp i små biter som legges på en bakeplate. Stekes på 210 grader i 5-7 minutter. Pisk opp fløten til krem (bruk gjerne kun den ene vispen på mikseren) og stryk på, eventuelt sprøyt på små topper. Sett i fryseren. Smelt ganache (like deler mørk sjokolade og fløte) og dypp bitene. Pynt med hvit sjokolade. |
Mari
Veldig mye godt her! jeg har bare et lite spørsmål. Jeg har tenkt å bake en katte-kake til min sønns bursdag og tenkte å bruke langpanne-oppskriften din som stod i VG. Jeg er nødt til å bruke to 24 cm rundeformer. Trenger jeg å øke oppskriften tror du? eller vil det bli nok deig og glasur til to runde former? På forhånd takk for svar!
Konditor-Elin
Hei Mari
Jeg tror oppskriften på langpannekaken holder til to former, men hvis du vil være sikker kan du gange den opp en halv gang. Glasuren skulle holde fint til to runde kaker 🙂
http://www.krem.no/1/post/2013/03/sjokoladelangpanne.html
Mari
Tror du steketiden vil være noe lenger i og med at kaken mest sannsynlig blir tykkere? Bør jeg skru ned varmen i ovnen og heller steke lenger?
Tusen takk for svar! Du tar virkelig vare på leserne dine.
Konditor-Elin
Ja, Mari – du bør nok øke steketiden til 20-30 minutter. Prøv med en bakepinne for å finne ut når de er ferdige. Temperaturen kan godt være 180 grader. Lykke til og takk for hyggelig kommentar 🙂