Din handlekurv er nå tom!
Kransekakehjerter dyppet i sjokolade
Kransekakehjerter
Kransekakemasse/ Mandelmasse Stekes på ca. 210 grader 5-7 minutter. Jeg hadde en liten rest med mandelmasse igjen (kjøpt i Sverige). Kransekakemasse er like anvendelig. Den kjevlet jeg 3-4 mm tykk, stakk ut noen hjerter med en pepperkakeform (du kan gjerne bruke andre former også) og stekte de av på 210 grader på 5-7 minutter. Gjort på et blunk! Hjetene skal ha en skorpe, men være myke inni. Så smeltet jeg 100 g sjokolade og tilsatte et par skjeer delfiafett for å tynne ut sjokoladen litt. Da hjertene var avkjølt dyppet jeg dem i sjokoladen og lot de stivne i kjøleskap. Glutenfritt og godt! |
|
|
Kbjellhansen
De så super gode og enkle ut:) de må jeg lage:)
Mari
Disse ser supergode ut! (husk å bruke glutenfri sjokolade) 😀
Ana Claudia Hannisdal
Hva kan jeg bruke istedenfor delfiafett ?
Elin Krem.no
Smør eller ingen ting…eller annet kokosfett. Grunnen til at jeg har brukt delfiafett er fordi det vil få sjokoladen til å stivne.
Ana Hannisdal
Tusen takk 🙂
Randi tangen3
Lurer på om de kan fyses? Kan man lage kransekake deig å bruke.
Elin Krem.no
Ja, disse kan fryses. Kransekakedeig behøver ikke å fryses. Den holder seg fint i kjøleskap.