Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?
Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Tips og triks
Ukategorisert
Utstyr

Marsipanmoro

Marsipanmoro

Picture

Mens vi venter på snøen kan vi jo lage en snømann i marsipan…
Picture

Inngår i 5 om dagen!
Picture

Tvinn rosa og hvit marsipan og form til en sukkerstang.

Snømannen Kalle og andre søte saker mens vi venter på jul

Marsipan er et fantastisk materiale å lage alskens figurer i, og her kommer et par-tre figurer som er enkle å lage både for liten og stor! Jeg har brukt vanlig marsipan, kjøpt i hylla på en vanlig dagligvarebutikk. Fargene har jeg kjøpt på samme butikk, bortsett fra den oransje fargen, som er å få på Jernia. Brun marsipan lager du ved å kna inn kakao.

Snømannen er laget ved å trille tre kuler – tripp- trapp- tresko. Skjerf er laget ved at jeg tvinnet grønn og rosa marsipan og kjevlet det flatt. Har markert alle hull før jeg har satt inn øyne, smil og knapper. Hatten er laget ved å trille en kule som trykkes flat – settes på en runding som er stikket ut med en utstikker.

Gulrota er familiens klassiker. (Vi er med andre ord veldig sunne ved juletder…) Lag en kule som du former til en pære. Rulles til en spiss. Bruk en kniv til å markere «gulrot-mønster». En liten grønn dusk på toppen, og du har en søt liten grønnsak.


Be the first to write a review
2 Kommentarer
  • Hallvard Vatnar Olaen
    Svar
    Skrevet på11:01, 19. november 2012

    Den snømannen der likte jeg!

  • Konditor-tanta
    Svar
    Skrevet på11:39, 19. november 2012

    Det var hyggelig å høre Hallvard 🙂

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Créme brûlée med ..

  Årets siste blogginnlegg er tradisjonen tro en...

Lussekattboller dypp..

  Det er snart Lucia og her får...

Pepperkaker du kan h..

  Her skal du få noen tips til...

Min første bakebok ..

Reklame. Denne boka er superpopulær om dagen. Hurra!...

Juletrær

Sjakkruter er en populær småkake. Jeg fant ut...