Enter your text
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Ukategorisert
Utstyr

Krem.no – gratis for alle

Krem.no – gratis for alle


Hver eneste uke i over ti år har jeg bakt, kvalitetssikret, tatt bilder og skrevet blogginnlegg sånn at du skal få enda ny oppskrift. Det har snart blitt 1000 blogginnlegg. Alt dette har jeg gjort gratis, takket være andre jobber.

Som konditor, bakeblogger og bakeinspirator har jeg en stund tenkt: Er det ikke snart på tide å ta betalt for jobben jeg gjør på krem.no? Tidligere i sommer la jeg derfor ut en spørreundersøkelse om hvorvidt det var rom for å ta betalt for oppskriftene på 94% svarte at de heller surfet videre enn å betale.

Det fikk meg til å gå i tenkeboksen.

Hvorfor er folk villige til å betale for strikkeoppskrifter, for podcaster og annet såkalt «innhold», men ikke for oppskriftene mine?

Hvor lenge skal jeg gidde å holde på? Kanskje tiden rett og slett er inne for å finne seg en bra betalt jobb?

Jeg skrev et innlegg om dette på instagram tidligere i sommer og mange har gitt uttrykk for at de vil betale i form av et abonnement- idéene raste inn. Mange har kjøpt bøkene mine. Det setter jeg stor pris på!

Min misjon har i alle år vært å lære folk å bake og å dele av min konditorkunnskap. Ikke bare være en som tyter ut nye oppskrifter. Jeg har mange unge følgere, barn og unge som har sett meg på Bakebananas og i Bakebasillen, studenter og unge voksne.

Mange av dem vil automatisk bli avskåret om jeg begynner å ta betalt for det som ligger på krem.no. Det ønsker jeg ikke.

En følger sendte meg en melding og sa: Kan du ikke bare få mer spons? Jeg har prøvd, men betalte oppdrag vokser ikke på trær. Det jeg anbefaler, det står jeg for. Det er derfor du ikke ser reklame for alt mulig rart i feeden min. Og selv om det er veldig mye reklame på bloggen min, gir det ikke akkurat mye penger inn i kassa.

Før jeg eventuelt blir nødt til å legge noe bak en betalingsmur (eller ikke gidder mer) prøver jeg dette: Et vindu som popper opp på krem.no etter at du har vært inne noen minutter med denne teksten: Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på krem.no fortsatt forblir gratis for alle?

Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 50 96 85

Det er helt frivillig.
TUSEN TAKK!

5 based on 3 reviews
4 Kommentarer
  • Kari Kjøniksen
    Svar
    Skrevet på14:10, 7. august 2023

    God idé! Jeg betaler gjerne en slant for å beholde blogen din

  • Skrevet på17:45, 8. august 2023

    God ide👍😊Tenk på alt det arbeidet du legger ned i alt du gjør😊

  • Line Salomonsen
    Svar
    Skrevet på18:02, 10. august 2023

    Gave sendt😃 Tusen takk for tips, triks, fine bilder, gode forklaringer og fantastiske oppskrifter❤️ Dette er jo et supert oppslagsverk for oss bakeglade🥰 Må innrømme at jeg ikke samler på kokebøker lengre, rett og slett fordi de tar mye plass. Jeg.betaler heller for en digital løsning😊 Jeg donerte nylig en ganske stor samling i forbindelse med kjøkkenbytte. Ikke misforstå meg; jeg elsker bøker jeg. Skulle bare hatt et mye større kjøkken😂

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Bringebærboller med..

Bringebæra (og blåbæra for den saks skyld) er...

Nettbutikken

Nettbutikken er åpen! Jeg har samlet et knippe...

Ingrids enkle frokos..

Om vår alles matmor Ingrid Espelid Hovig hadde...

Torta Tenerina (Ital..

Torta Tenerina er en bløt, italiensk sjokoladekake. Den...

Ingunns gulrotrundst..

Jeg syntes det er veldig gøy at dere...