Sjokolademuffins

Sjokolademuffins

Picture

Saftige sjokolademuffins med Kvikk Lunsj 

Priskrig på Kvikk Lunsj gjorde at dagens muffins fikk en ekstra sprø topping. 
Saftige muffins med litt sjokoladeknas på topping er bare SUPERgodt! Denne oppskriften passer til ett brett med muffins. 
Sjokolademuffins (12 muffins)
3 egg
150 g smør
150 g sukker (brunt)
120 g hvetemel
30 g kakao
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0.5 dl melk
2 plater Kvikk Lunsj

Slik gjør du:
1.     Rør smør og sukker lyst og luftig. (Bruk helst romtemperert smør/ margarin). 
2.     Rør inn ett og ett egg. 
3.     Sikt inn hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker og bland sammen så det blir en jevn masse. 
4.     Rør inn melken til slutt.
5.     Fordel i 12 stk muffinsformer.
6.     Hakk 2 plater Kvikk Lunsj og strø på toppen
7.     Settes midt i oven på ca. 180 grader ca.20-25 minutter (over/ undervarme)

Picture

Picture

Er smøret hardt? Lag skiver og legg et lunt sted før du begynner å bake. Eggene kan du romtemperere ved å legge i varmt vann.
Picture

Picture

Fordel massen på 12 stk muffinsformer. Strø på hakket Kvikk Lunsj (eller la være..)
Picture

Stekes midt i ovnen på 180 grader over/ undervarme i ca. 20-25 minutter. 
Picture

Saftige og knasende gode! Disse kan du godt putte i fryseren. 
2 Kommentarer
  • Hege Nikolaisen
    Svar
    Skrevet på12:09, 24. mars 2018

    Kan man kutte eggene i denne oppskriften?

    • Konditor-Elin
      Svar
      Skrevet på16:53, 24. mars 2018

      Nei, det kan du ikke.

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

hits