Din handlekurv er nå tom!
Sjokolademuffins
Saftige sjokolademuffins med Kvikk Lunsj
3 egg
150 g smør
150 g sukker (brunt)
120 g hvetemel
30 g kakao
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0.5 dl melk
2 plater Kvikk Lunsj
Slik gjør du:
1. Rør smør og sukker lyst og luftig. (Bruk helst romtemperert smør/ margarin).
2. Rør inn ett og ett egg.
3. Sikt inn hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker og bland sammen så det blir en jevn masse.
4. Rør inn melken til slutt.
5. Fordel i 12 stk muffinsformer.
6. Hakk 2 plater Kvikk Lunsj og strø på toppen
7. Settes midt i oven på ca. 180 grader ca.20-25 minutter (over/ undervarme)
|
|
Hege Nikolaisen
Kan man kutte eggene i denne oppskriften?
Konditor-Elin
Nei, det kan du ikke.
Tuva
Kan man bruke flytende melange?
Elin Krem.no
Ja!
Margarita
Disse var veldig gode! Men hvordan får du at kvikk lunsj ikke smelter og «drukner»?
Hilsen
Margarita
Elin Krem.no
Aner ikke!
Maria
Vend de i litt hvetemel slik at sjokoladebitene er fullt dekket. På den måten kleber de seg til den våte deigen og unngår å synke til bunnen☺️
Liss Hellstad
Hei Elin😊
Kan jeg bruke sukrin gold isteden for brunt sukker?
Mvh Liss
🐣🐥
Elin Krem.no
Kjenner ikke sukrin gold. Kan det erstatte brunt sukker generelt? Da kan du bruke det.
Kristin Evensen
Hei!
Kan man bruke mørk sjokolade/kokesjokolade eller melkesjokolade?
Bor i Danmark, så ingen tilgang på kvikklunsj!
Elin Krem.no
Ja, det går fint!
Ubonlak Hagen
Kjempe gode muffins. Tusen takk for oppskriften.
Torill Gallefoss
Jeg hadde kanskje litt for store egg. Det siste jeg rørte i, blandet seg ikke skikkelig inn. Kan det stemme? Eller burde jeg bare rørt videre, og så ville det til slutt blitt glatt?
Elin Krem.no
Nei, ikke sikkert det hadde blitt glatt, men det gjør ikke så mye. Når du tar i melet går massen sammen.