Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Ukategorisert
Utstyr

Velkommen til NYE krem.no!

Velkommen til NYE krem.no!

Hurra for ny nettside!

For seks år siden ble krem.no omgjort til blogg. Nå har siden min endelig fått en skikkelig oppgradering – HURRA!

 

 

 

Velkommen til krem.no i ny drakt!

 

Akkurat nå føler jeg meg som bambi på isen – alt er nytt, jeg sliter med å skrive blogginnlegg fordi jeg bruker et nytt redigereingsverktøy MEN, jeg er SÅ glad for endelig å ha en side som er blitt mer funksjonell.

 

Alle blogginnleggene helt tilbake fra høsten 2012 er løftet over, og det er sikkert noen justeringer som må gjøres, men jeg følte det var på tide å dele siden med dere nå som krem-høysesongen setter inn. 

 

For å feire ansiktsløftet på krem.no deler jeg ut hele TI gavepakke fra Haugen-Gruppen AS.

 

Jeg har nå trukket 10 vinnere (alle er varslet via epost):
May Myrvang, Bente Furuli Andersen, Gro Hoemsnes, Monica Ingerøyen, Anna Martinsen, Lene Kristin Bråtejorde, Gunnhild Meisingset, Therese, Hilde Ballou og Camilla Kolstad. Gratulerer!

 

Dette får vinnerne:

 

Gavepakken inneholder utvalgte varer fra:
*Tørsleffs
*Bonne Maman
*Twinings
*Anthon Berg

 

Bilde2-300x110

 

Med denne søtede kondenserte melken kan du for eksempel lage en sommerlig enkel Key Lime pie i glass eller lage en supersaftig sjokoladekake i langpanne
Boksen får du kjøpt kjøpt i ICA Supermarked og i store Coop Megabutikker)

 

Dette er en ferdigkokt kondensert melk som kalles dulce de leche. Den karamelliserte melkekremen kan blant annet brukes til å lage karamellpuddingbanoffepai eller som fyll i berlinerboller
Du finner den karamelliserte melken på COOP OBS og MEGA

 

Visste du at det hvite pulveret, kalt vaniljesukker, er kjemisk fremstilt? At det for det meste består av det syntetiske stoffet vanillin? Det ekte vaniljesukkeret, derimot, er med ekte vanilje, heter Vanila og kommer fra Tørsleffs. Tørsleffs Vanila vaniljesukker får du på REMA 1000, ICA supermarkeder og i et utvalg av Meny og Sparbutikkene

 

Vinnere er trukket og varsles i løpet av dagen! (3.12)

Be the first to write a review
440 Kommentarer
  • Wasima Khatoon
    Svar
    Skrevet på20:44, 27. november 2018

    Gratulerer med en ny flott side.

  • Marita Olsen
    Svar
    Skrevet på20:44, 27. november 2018

    Dette ser veldig bra ut! Liker godt dei store bilda som fører til kvart innlegg. Du har så fine bilder så det frister ekstra å klikke seg videre! Gratulerer 🙂

  • Lisbeth Erichsen
    Svar
    Skrevet på20:44, 27. november 2018

    Gratulerer, Elin! Du inspirerer med gode oppskrifter og flotte bilder!

  • Karianne Lien Aasen
    Svar
    Skrevet på20:51, 27. november 2018

    Gratulerer med ny side, så oversiktlig og fin😀

  • Hina Iqbal Khokhar
    Svar
    Skrevet på20:51, 27. november 2018

    Hei Elin, Gratulerer så mye med ny side! 👏👌🏼

  • Ann Kathrin Edøy
    Svar
    Skrevet på20:53, 27. november 2018

    Dette ser jo virkelig bra ut. Gleder meg til å følge med videre😊👏🎉

  • Jannicke Bjørnsvik Johannesen
    Svar
    Skrevet på20:53, 27. november 2018

    Gratulerer med ny side, Elin 👌🏻😊 Ønsker deg ei fin førjulstid 🎄🌟❤️

  • Tordis Markussen
    Svar
    Skrevet på20:55, 27. november 2018

    Gratulerer så masse.Utrulige gode oppskrifter.Klare og tydelige.Du er utrulig flott med alt du får til
    Nydelige bilder .👌👌👌🎉

  • Hege Bøystad-Sætness
    Svar
    Skrevet på20:56, 27. november 2018

    Gratulerer med «ny» hjemmeside! Liker spesielt godt at det er lettere å finne frem i oppskriftene nå.

  • Marit-Anne Heimvik
    Svar
    Skrevet på20:57, 27. november 2018

    Gratulerer med ny nettside. Har fulgt deg en stund, og liker det du lager. Oppskriftene er gode og pålitelige. Liker også at man nå kan skrive ut oppskriftene, er så lei IPad som går i svart når en står midt i arbeidet. Lykke til videre. 🌸

  • Marianne Varsi
    Svar
    Skrevet på21:03, 27. november 2018

    Gratulerer med den nye flotte siden din. Takk for at du deler så raust, både faglig og menneskelig!

  • Skrevet på21:06, 27. november 2018

    Gleder meg til å fylgja deg på krem.no. Du er ein inspirerande og spanande person som gjev mykje av deg sjølv, men som kan få andre til å laga spanande bakverk. Lukke til vidare💐

  • Elin Holand
    Svar
    Skrevet på21:07, 27. november 2018

    Fulgt deg hele veien fra jeg oppdaget deg på Facebook. Alltid gode instruktivte oppskrifter, , som også alltid er fristende. Den nye bloggen ser veldig fin ut og gleder meg til å følge deg videre.

  • Lena Hansen
    Svar
    Skrevet på21:13, 27. november 2018

    Gratulerer med herlig nyoppusset blogg, ser veldig bra ut og jeg gleder meg til å finne gode oppskrifter og inspirasjon, som alltid fra deg.
    Lykke til videre, du er en stjerne!

  • Agnes Skjevdal
    Svar
    Skrevet på21:18, 27. november 2018

    Veldig oversiktlig og fin ny side!
    Masse fin inspirasjon og gode utprøvde oppskrifter. Tangztong er blitt en favoritt😁

  • Hege Lende
    Svar
    Skrevet på21:18, 27. november 2018

    Gratulerer med ny flott hjemmeside 🤗😃

  • Thrine Hoel
    Svar
    Skrevet på21:18, 27. november 2018

    Gratulerer med nye sider, ser kjempeflott ut og jeg gleder meg til et nærmere dypdykk i oppskrifter 🎂🌸🎉🧁🥮🍩😊

  • Henriette Eveline Hellstrøm
    Svar
    Skrevet på21:19, 27. november 2018

    Kjempeflott blogg med mange gode oppskrifter. Gratulerer 😊

  • Renate
    Svar
    Skrevet på21:20, 27. november 2018

    Gratulerer med ny og flott nettside 👍

  • Tone Rokås Ånes
    Svar
    Skrevet på21:26, 27. november 2018

    Åh, dette ble kjempefint! Gratulerer!

    (Et ørlite obs bare – i infobolken under her står det «asisoppskrifter», hjernen min leste først «asiaoppskrifter» og stusses veldig, haha!).

1 8 9 10 11 12 22

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Mini delfiakake med ..

Jeg trodde det kanskje skulle være *litt* vanskeligere...

Cookieman-cookies

Det er snart desember og jeg har laget...

Julegeiter

I Rogaland er det ved juletider tradisjon å...

Mini suksessterter

Jeg hadde eggeplommer og malte mandler til overs...

Fyrstekake med en vr..

Fyrstekake er ikke bare for gamle folk (jeg...