Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Ukategorisert
Utstyr

Velkommen til NYE krem.no!

Velkommen til NYE krem.no!

Hurra for ny nettside!

For seks år siden ble krem.no omgjort til blogg. Nå har siden min endelig fått en skikkelig oppgradering – HURRA!

 

 

 

Velkommen til krem.no i ny drakt!

 

Akkurat nå føler jeg meg som bambi på isen – alt er nytt, jeg sliter med å skrive blogginnlegg fordi jeg bruker et nytt redigereingsverktøy MEN, jeg er SÅ glad for endelig å ha en side som er blitt mer funksjonell.

 

Alle blogginnleggene helt tilbake fra høsten 2012 er løftet over, og det er sikkert noen justeringer som må gjøres, men jeg følte det var på tide å dele siden med dere nå som krem-høysesongen setter inn. 

 

For å feire ansiktsløftet på krem.no deler jeg ut hele TI gavepakke fra Haugen-Gruppen AS.

 

Jeg har nå trukket 10 vinnere (alle er varslet via epost):
May Myrvang, Bente Furuli Andersen, Gro Hoemsnes, Monica Ingerøyen, Anna Martinsen, Lene Kristin Bråtejorde, Gunnhild Meisingset, Therese, Hilde Ballou og Camilla Kolstad. Gratulerer!

 

Dette får vinnerne:

 

Gavepakken inneholder utvalgte varer fra:
*Tørsleffs
*Bonne Maman
*Twinings
*Anthon Berg

 

Bilde2-300x110

 

Med denne søtede kondenserte melken kan du for eksempel lage en sommerlig enkel Key Lime pie i glass eller lage en supersaftig sjokoladekake i langpanne
Boksen får du kjøpt kjøpt i ICA Supermarked og i store Coop Megabutikker)

 

Dette er en ferdigkokt kondensert melk som kalles dulce de leche. Den karamelliserte melkekremen kan blant annet brukes til å lage karamellpuddingbanoffepai eller som fyll i berlinerboller
Du finner den karamelliserte melken på COOP OBS og MEGA

 

Visste du at det hvite pulveret, kalt vaniljesukker, er kjemisk fremstilt? At det for det meste består av det syntetiske stoffet vanillin? Det ekte vaniljesukkeret, derimot, er med ekte vanilje, heter Vanila og kommer fra Tørsleffs. Tørsleffs Vanila vaniljesukker får du på REMA 1000, ICA supermarkeder og i et utvalg av Meny og Sparbutikkene

 

Vinnere er trukket og varsles i løpet av dagen! (3.12)

Be the first to write a review
440 Kommentarer
  • Debora Nevanlinna
    Svar
    Skrevet på20:10, 2. desember 2018

    Gratuleter! 😊🎉

  • Christel
    Svar
    Skrevet på20:20, 2. desember 2018

    Gratulerer, siden ble veldig fin og oversiktlig 🙂

  • Camilla
    Svar
    Skrevet på20:26, 2. desember 2018

    Gratulerer med ny side! Litt begynnerproblemer, kanskje. Først fikk jeg incorrect value da jeg skulle legge inn kommentar, senere skulle jeg sende inn en ny, og da ble alt jeg hadde skrevet borte. Synes også det er litt vanskelig å bla fra kommentarer på s. 1 til side 2, 3, 4 osv. Det burde vært et valg hvor man kunne se alt.

  • Camilla
    Svar
    Skrevet på20:27, 2. desember 2018

    Og det var forferdelig vanskelig å legge igjen kommentar. Jeg måtte gjennom robotprøven hele 6-7 ganger, med å klikke av for hvilke bilder som inneholdt diverse.

  • Ida Stene
    Svar
    Skrevet på20:36, 2. desember 2018

    Gratulerer så mye med ny side☺️🙌🏼

  • Jørn Henriksen
    Svar
    Skrevet på22:01, 2. desember 2018

    Gratulerer med nye sider – de er oversiktlige og lett å orientere seg

  • Marie Mortensen
    Svar
    Skrevet på22:07, 2. desember 2018

    Gratulerer med ny side og tusen takk for gode oppskrifter!☺️

  • Maria Jordan
    Svar
    Skrevet på23:33, 2. desember 2018

    Elsker designet og ny nettside🤩

  • Marit
    Svar
    Skrevet på23:37, 2. desember 2018

    Gratulerer med ny side – inspirerende!

  • Lea
    Svar
    Skrevet på01:04, 3. desember 2018

    Gratulerer så mye! Du er fantastisk flink til å bake❤️ Ønsker deg masse lykke til i framtiden

  • Stine Skomsøy
    Svar
    Skrevet på01:21, 3. desember 2018

    Oppdaget deg og siden din forrige uke. Bakegleden har økt. Gratulerer med ny side.

  • Sølvy Sæstad
    Svar
    Skrevet på09:02, 3. desember 2018

    Takk for alle gode oppskrifter.👍🏻
    Gratulerer så mye med ny nettside😄

  • Tone
    Svar
    Skrevet på20:05, 4. desember 2018

    Hei Elin! Det kan godt være du har fått tilbakemelding på det, og er på saken, men ville bare si at det er vanskelig å lese på mobil fordi banneret med logoen klusser det til med at siden «hopper» når man scroller.

    Ville bare si fra, superfornøyd ellers! 🙂

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på11:09, 5. desember 2018

      Takk! Jeg sender beskjed videre!

1 20 21 22

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Silviakake med sjoko..

  Silviakake er en klassisk, svensk supermyk sukkerbrød-aktig...

Eplefondant

For litt siden fikk jeg spørsmål fra en...

Kardemommeboller med..

Kardemommeboller er i vinden om dagen og jeg...

Kneippbrød

I dag deler jeg en oppskrift på kneippbrød....

Eplekake med smuldre..

Det er norske epler i butikkene og mange...