Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Ukategorisert
Utstyr

Velkommen til NYE krem.no!

Velkommen til NYE krem.no!

Hurra for ny nettside!

For seks år siden ble krem.no omgjort til blogg. Nå har siden min endelig fått en skikkelig oppgradering – HURRA!

 

 

 

Velkommen til krem.no i ny drakt!

 

Akkurat nå føler jeg meg som bambi på isen – alt er nytt, jeg sliter med å skrive blogginnlegg fordi jeg bruker et nytt redigereingsverktøy MEN, jeg er SÅ glad for endelig å ha en side som er blitt mer funksjonell.

 

Alle blogginnleggene helt tilbake fra høsten 2012 er løftet over, og det er sikkert noen justeringer som må gjøres, men jeg følte det var på tide å dele siden med dere nå som krem-høysesongen setter inn. 

 

For å feire ansiktsløftet på krem.no deler jeg ut hele TI gavepakke fra Haugen-Gruppen AS.

 

Jeg har nå trukket 10 vinnere (alle er varslet via epost):
May Myrvang, Bente Furuli Andersen, Gro Hoemsnes, Monica Ingerøyen, Anna Martinsen, Lene Kristin Bråtejorde, Gunnhild Meisingset, Therese, Hilde Ballou og Camilla Kolstad. Gratulerer!

 

Dette får vinnerne:

 

Gavepakken inneholder utvalgte varer fra:
*Tørsleffs
*Bonne Maman
*Twinings
*Anthon Berg

 

Bilde2-300x110

 

Med denne søtede kondenserte melken kan du for eksempel lage en sommerlig enkel Key Lime pie i glass eller lage en supersaftig sjokoladekake i langpanne
Boksen får du kjøpt kjøpt i ICA Supermarked og i store Coop Megabutikker)

 

Dette er en ferdigkokt kondensert melk som kalles dulce de leche. Den karamelliserte melkekremen kan blant annet brukes til å lage karamellpuddingbanoffepai eller som fyll i berlinerboller
Du finner den karamelliserte melken på COOP OBS og MEGA

 

Visste du at det hvite pulveret, kalt vaniljesukker, er kjemisk fremstilt? At det for det meste består av det syntetiske stoffet vanillin? Det ekte vaniljesukkeret, derimot, er med ekte vanilje, heter Vanila og kommer fra Tørsleffs. Tørsleffs Vanila vaniljesukker får du på REMA 1000, ICA supermarkeder og i et utvalg av Meny og Sparbutikkene

 

Vinnere er trukket og varsles i løpet av dagen! (3.12)

Be the first to write a review
440 Kommentarer
  • Maria Hamilton
    Svar
    Skrevet på22:04, 27. november 2018

    Flott side! Jeg bor i England og besøker siden din ofte for inspirasjon! Banankaken er favoritt her igården.

  • Julie Bjerkan
    Svar
    Skrevet på22:05, 27. november 2018

    Gratulerer så mye med ny hjemmeside, synes den ser kjempeflott ut. Gleder meg til å følge med på nye spennende oppskrifter som blir lagt ut her.
    Ha en fin kveld 😊

  • Liv Lrdahl
    Svar
    Skrevet på22:09, 27. november 2018

    Den nye siden er blitt kjempe fin, lett å finne favoritt oppskriftene mine

  • Lillian Solberg
    Svar
    Skrevet på22:10, 27. november 2018

    Gratulerer med ny flott side! 👍😊

  • Anne-Grete R. Tennfjord
    Svar
    Skrevet på22:11, 27. november 2018

    Gratulerer med ny nettside! 😃🎉🥳

  • Line Møtteberg
    Svar
    Skrevet på22:13, 27. november 2018

    Gratulerer så masse med «ny» side! Den er veldig oversiktlig og veldig fin! Jeg gleder meg til å følge deg videre, og ikke minst prøve ut flere av oppskriftene dine😊

  • Mona Lene Hareide
    Svar
    Skrevet på22:17, 27. november 2018

    Flott blogg🎉Gratulerer 🎂☕️

  • Vivi Andersen
    Svar
    Skrevet på22:19, 27. november 2018

    Gratulerer med ny side 🙂 : Den er kjempe fin og jeg gleder meg til å ta den mer i bruk.

  • Eirin
    Svar
    Skrevet på22:33, 27. november 2018

    Gratulerer med «ny» hjemmeside🤩

  • Camilla Kolstad
    Svar
    Skrevet på22:35, 27. november 2018

    Elsker det nye designet! Det eneste jeg vil nevne er at man må på mobil (har ikke sjekket PC) scrolle forbi alle kommentarene for å legge igjen en kommentar, denne funksjonen burde kanskje vært på toppen av kommentarfeltet? Ellers super nice!!

  • Kristina Dreyer
    Svar
    Skrevet på22:35, 27. november 2018

    Gratulere med ny, flott nettside 😍
    Har nettopp oppdaget deg på Instagram og nå krem.no – tror det blir flittig bruk nå før jul allerede 😁😁

  • Lill Iren Nilsen
    Svar
    Skrevet på22:39, 27. november 2018

    Gratulerer med ny blogg..🤩

  • Inger A Hølland
    Svar
    Skrevet på22:47, 27. november 2018

    Inger H.
    Gratulerer med nytt design. Du har virkelig gitt meg bakegleden tilbake.

  • Bente Kvame
    Svar
    Skrevet på22:48, 27. november 2018

    Flott side! Gratulerer!

  • Stina Ramseng
    Svar
    Skrevet på23:04, 27. november 2018

    Gratulerer med ny og fresh hjemmeside 😊 Gøy å følge deg på insta og her 😄

  • Randi hole
    Svar
    Skrevet på23:14, 27. november 2018

    Gratulerer med en flott ansiktsløft av kremdott

  • Karen R.B
    Svar
    Skrevet på23:21, 27. november 2018

    Å! Dette ga meg om mulig mer bakelyst! Snublet over bloggen din før jul ifjor og er stadig innom for å prøve nye ting! Fin og oversiktlig side -gratulerer! 😊

  • Aina Helen Sjødahl
    Svar
    Skrevet på23:22, 27. november 2018

    Wow, gratulerer! Cool 😍

  • Siril
    Svar
    Skrevet på23:23, 27. november 2018

    Flotte bilder til en flott ny nettside! Gleder meg til å bli bedre kjent med den 🙂

    Lykke til videre

  • Aline Tro
    Svar
    Skrevet på23:25, 27. november 2018

    Gratulerer med ny side!
    Takk for inspirasjon og opplæringa trinn for trinn, den som vi ikke fikk på skolen😋
    Lykke til, jeg gleder meg til å bli inspirert👍

1 10 11 12 13 14 22

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Mini delfiakake med ..

Jeg trodde det kanskje skulle være *litt* vanskeligere...

Cookieman-cookies

Det er snart desember og jeg har laget...

Julegeiter

I Rogaland er det ved juletider tradisjon å...

Mini suksessterter

Jeg hadde eggeplommer og malte mandler til overs...

Fyrstekake med en vr..

Fyrstekake er ikke bare for gamle folk (jeg...