Wilfa-ambassadør!

Sponset / Wilfa-ambassadør!

Reklame. Hurra! Jeg er blitt Wilfa-ambassadør!
Om jeg har mast meg til dette ambassadørskapet? Det kan du godt si. Da jeg så ProBaker-maskinen til Wilfa i aksjon for første gang meldte jeg meg raskt til tjeneste. Siden februar har jeg hatt en prototype av maskinen stående på min kjøkkenbenk, og mine damer og herrer, endelig kan jeg si dette høyt: DETTE ER BAKEMASKINEN JEG ANBEFALER!

Historien om ProBaker, som dessverre ikke er i butikken før neste år, startet tilbake i 2015. Da var jeg koordinator for det norske Baker- og konditorlandslaget. Da var deltakerne i gang med utviklingen av denne maskinen, som det allerede går gjetord om.

I februar fikk jeg teste maskinen. Sammen med produktutviklerne i Wilfa kom jeg med mine innspill , så ja, jeg har faktisk også vært med på å gjøre ProBaker til det den er blitt: en komplett bakemaskin som både elter og pisker. Og FOR en maskin dette har blitt.

Maskinen kommer med krok, visp og grind

ProBaker er en av Wilfas største satsinger. Det har tatt over fem år å utvikle den.

ProBaker er den beste bakemaskinen jeg noen gang har brukt. Den er spesielt god til gjærbakst, men det skal jeg komme tilbake til. Skal etter hvert lage et eget blogginnlegg om maskinens kapasitet og funksjoner.


ProBaker skulle egentlig allerede vært i butikk, men korona fikk satt en stopper for det. Til deg som ønsker deg en skikkelig bra bakemaskin til jul: vent til nyåret, da. Jeg lover å være den første til å fortelle deg når den er i salg.



12 Kommentarer
  • Marianne Mork Andersen
    Svar
    Skrevet på16:55, 2. desember 2020

    Heii! Ser veldig bra ut denne her. Vet du noe om ca pris den vil ligge på? 🙂 Marianne

      • Bjørn Krogsæter
        Svar
        Skrevet på10:20, 12. desember 2020

        Hei. Korleis følger vi deg? Fann ingen plass en kunne trykke «følg» på sida di.

  • Anne Guri Haukvik
    Svar
    Skrevet på14:14, 3. desember 2020

    Hei, Jeg har hatt 3 Maskiner av merket Kenwood ila 30 år. Den siste som ble kjøpt er nå 2,5 år og jeg må si at jeg er v skuffet over kapasiteten; den skal greie 1,6 kg mel til gjærdeig, noe den IKKE gjør. Vil gjerne vite alt om hvordan wilfamaskinen takler mengde mel til gjærdeig, antall brød (deig) som kan eltes på en gang. Ser at du kommer med mer info om gjærdeig og venter i spenning:) Mvh Anne Guri

  • Sanriye cedsal
    Svar
    Skrevet på10:32, 10. desember 2020

    Jeg vurderer å kjøpe Bjørn Teddy. Kjenner du til den? I så fall, hvordan er wilfaen i forhold? Jeg har forøvrig samme erfaring med Kenwood.

  • Anita Beathe Løvland
    Svar
    Skrevet på10:32, 30. desember 2020

    Hei. Jeg trenger ny kjøkkenmaskin. Vet du hvor mange watt er den maskinen på? Vet du hvor de selger den, eventuelt om du har en link?

  • Espen Wettre
    Svar
    Skrevet på22:30, 30. desember 2020

    Hei.

    Kunne vært interessant å høre litt mer enn at den bare er best, og bedre enn andre maskiner.
    Hva er det som gjør den bra? Noen tekniske spesifikasjoner?
    Roterer bollen?
    Planetarisk gir ut?
    Vekt?

    Vennlig hilsen Espen Wettre

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Rundstykker med spel..

Jeg har rydda i mel-skuffen. Der fant jeg...

Januarkake

I går fylte jeg femti, og jammen rundet...

Stjernekringle

Denne bollekaka har versert i sosiale medier i...

Jaffa cakes

Jaffakaker er hyttemat i vår familie. Vi spiser...

Små bringebærpaier

Du som kjenner lemon meringue pie vil se...