Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?
Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilsen Elin

logo dark logo light logo
  • Oppskrifter
  • Tips & Triks
    • Fakta om
    • Dekorering
    • Mål og vekt
    • Ord og uttrykk
    • Utstyr
  • Om Krem.no
    • KONTAKT
  • Kategorier
    • 17. mai
    • For De Minste
    • Kakedekor
    • Godt.no
    • Bløtkaker
    • Cookies
    • Dessert
    • Flettebakst
    • Frukt og bær
    • Glutenfritt
    • Grunnoppskrifter
    • Is
    • Jul
    • Kaker
    • Konfekt
    • Langpanne
    • Marsipan
    • Muffins
    • Ostekake
    • Påske
    • Salt Gjærdeig
    • Sauser
    • Scones
    • Sjokoladekaker
    • Søt Gjærdeig
    • Tangzhong
    • Ukategorisert
    • Utstyr
  • Arkiv
  • Butikk
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Tips og triks
Ukategorisert
Utstyr

Din handlekurv er tom.

mobile-logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Tips og triks
Ukategorisert
Utstyr
  • Oppskrifter
  • Tips & Triks
    • Fakta om
    • Dekorering
    • Mål og vekt
    • Ord og uttrykk
    • Utstyr
  • Om Krem.no
    • KONTAKT
  • Kategorier
    • 17. mai
    • For De Minste
    • Kakedekor
    • Godt.no
    • Bløtkaker
    • Cookies
    • Dessert
    • Flettebakst
    • Frukt og bær
    • Glutenfritt
    • Grunnoppskrifter
    • Is
    • Jul
    • Kaker
    • Konfekt
    • Langpanne
    • Marsipan
    • Muffins
    • Ostekake
    • Påske
    • Salt Gjærdeig
    • Sauser
    • Scones
    • Sjokoladekaker
    • Søt Gjærdeig
    • Tangzhong
    • Ukategorisert
    • Utstyr
  • Arkiv
  • Butikk
Hjem / View Order Messages

logo

Velkommen til krem-dott-no!

Mitt navn er Elin Vatnar Nilsen. Jeg er utdannet konditor og har drevet krem.no siden 1999. På denne siden finner du basisoppskrifter, enkle dekoreringstips og masse gode oppskrifter på kaker, desserter, is og konfekt.

Jeg har gitt ut bøkene «Alle kan bake» (2017), «Desserter» (2018), Søt bakst (2019), «Kakene vi elsker» (2023) og «Min første bakebok» (2024).

Jeg baker dessverre ikke kaker på bestilling til selskap.

Min adresse:
Kremtjenester AS
Org.nr. 918786686
Elin Vatnar Nilsen
Skånevegen 14 C
2067 Jessheim
epost:
elin@krem.no

Betingelser
Krem.no

5 days ago

Krem.no
Pavlova! 🇧🇻 Med trinn-for-trinn-foto. Ny oppskrift! ... See MoreSee Less

Pavlova trinn-for-trinn - Krem.no

krem.no

Jeg har her laget Pavlova på en NY måte- en måte jeg har lært av Sverre Sætre. Og jeg skal lære...
View on Facebook
· Share

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

Krem.no

5 days ago

Krem.no
Bursdag, dugnad eller maifest?🇧🇻 Dette er krem.no's mest populære sjokoladekake 😋krem.no/hjem/enkel-sjokoladekake-i-langpanne/ ... See MoreSee Less

Enkel sjokoladekake i langpanne - Krem.no

krem.no

Vil du bli en krem-støttespiller og bidra til at alle oppskriftene på www.krem.no fortsatt forblir gratis for alle?Send din gave, for eksempel kr. 39,- til VIPPS 509685 Takk for din støtte! - Hilse...
View on Facebook
· Share

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

Krem.no

5 days ago

Krem.no
På østlandet et rabarbraen rekordtidlig ute i år. Det betyr at du kan lage nydelige rabarbrapaier, både små og store. Oppskrift her:krem.no/hjem/rabarbraterter/ ... See MoreSee Less

Video

View on Facebook
· Share

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

Krem.no

6 days ago

Krem.no
Denne kan du bake nå og fryse til syttende mai 🇧🇻 ... See MoreSee Less

Hvetestang med kanel, sukker og vaniljekrem - Krem.no

krem.no

Lyst til å servere litt småsøtt til 17. maifrokosten? Lag en knallgod hvetestang med vaniljekrem, kanel og sukker. Dette er en...
View on Facebook
· Share

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

Krem.no

6 days ago

Krem.no
Maimåned er langpanne-måned!🇧🇻🥳 Her er en du kan bake: ... See MoreSee Less

Karamellkake - Krem.no

krem.no

Etter mye mas (haha) har jeg bakt min versjon av Karamellkake – en klassiker mange sikkert kjenner til. Jeg ønsket ikke...
View on Facebook
· Share

Share on Facebook Share on Twitter Share on Linked In Share by Email

kremno_elin

Pastry chef, Jessheim, Norway.
Konditor ➡️ krem.no
Vipps kr. 39,- til 509685 = krem.no gratis for alle
📧 elin@krem.no
#kremno

Ser du på Bakemesterskapet junior? Det gjør jeg! Ser du på Bakemesterskapet junior? Det gjør jeg!

Jeg er så imponert over deltakerne! 👏👏👏 Det går nemlig fryktelig skeis, og veldig bra, for alle. Dèt kan vi alle kjenne oss igjen i.

Derfor blir Bakemesterskapet junior noe mer enn bare underholdning, for selv om det av og til blir bakt kaker helt på halv tolv, så kan jo disse ungene så mye. Man lærer faktisk en hel del om baking, både fordi barna er flinke, men også fordi dommerne gir gode, konstruktive tilbakemeldinger. 

Det er også fint å se hvordan de takler utfordringer, hjelper hverandre og trøster når ting ikke går som planlagt. 

...og når Ingeborg @ingeborg_hjemmelagdefristelser forklarer glutentesten, ja da blir jeg helt rørt 🥹😅 Og stolt!

Klippet er fra  Bakemesterskapet junior som ligger i NRK-spilleren 📺

#Bakemesterskapetjunior #nrk #konditorspirer
Reklame for Brødposer. NYTT produkt i butikken mi Reklame for Brødposer. NYTT produkt i butikken min 🥳 

Brødpose (30 x 40 cm) kr. 199,- 
(frakt kommer i tillegg)

Behold brødet ferskt ved å oppbevare det i en brødpose.

Kommer i bomull og lin, og finnes i mange forskjellige mønstre og farger- sjekk nettsiden for detaljer (mønster på bilde 1 og 2 er dessverre allerede utsolgt) 

Kan vaskes.

Produsert i Norge av Unikum design

https://krem.no/produkt/brodpose/

#krembutikken #kremno
Her får du oppskrift på min favoritt sjokoladeka Her får du oppskrift på min favoritt sjokoladekake i langpanne 😋- laget i langpanne som følger med ovnen. 

Dette er en kake som ikke krever mye av deg. Den steker ferdig på et kvarter og blir saftig og god.

Sjokoladekake i stor langpanne
400 g smør/ margarin
80 g kakao
8 egg
8 dl sukker
400 g hvetemel
​4 ts bakepulver
4 ts vaniljesukker

Slik gjør du:
1. Smelt smøret og bland med kakao.
2. Sukker og egg piskes til eggedosis.
3. Hell smør og kakao i eggedosisen.
4. Sikt inn det tørre til slutt og rør sammen (vær forsiktig så du ikke rører for mye).
5. Stekes i stor langpanne (ca. 40 x 47 cm). Du kan godt bruke en mindre form for å få en tykkere kake. 6. Stekes på 180- 200 grader varmluft eller over/undervarme midt i ovnen i ca. 15-20 minutter. Avkjøl. Stryk på glasur og dryss på kokos eller strøssel.

Glasur:
120 g smør/margarin
550 g melis
ca. 0.75 dl kaffe eller kokende vann
ca. 2-3 ss kakao
Smelt smør/margarin, bland med melis og kakao. Juster med væske til passe konsistens.

Oppskrift med trinn-for-trinn-foto her:
https://krem.no/hjem/sjokoladekake-i-stor-langpanne/

Reel om pappfatet du ALDRI behøver å hente kommer snart❤️🥳

#sjokoladekake #langpanne #17mai #kremno 

Hvor mange langpannekaker lager du i mai?
Da var Elins pavlovaskole del 1 og 2 ute! 🇧🇻 Da var Elins pavlovaskole del 1 og 2 ute! 🇧🇻 
Sjekk mine reels🇧🇻 

➡️ Flere spør etter oppskrift, og den ligger på www.krem.no. 

🇧🇻 Der finner du også trinn for trinn-bilder av hvordan du pynter også. 

Har du spørsmål? Fyr løs i kommentarfeltet 🍓🫐😘

#elinspavlovaskole #17mai #pavlova #kremno
Elins pavlovaskole DEL 2 - krem + pynting!🍓🫐 Elins pavlovaskole DEL 2 - krem + pynting!🍓🫐🇧🇻

Mange fikk med seg min rant om rukepavlova *se tidligere reel og MAAANGE ville gjerne lære hvordan unngå det.SÅ. Her er andre del av min pavlovaskole- med et mini pyntekurs. Men først: Kremen.

Som dere ser har jeg droppet den klassiske vaniljekremen og heller gått for en mye enklere vaniljekrem: créme chantilly. Det er pisket kremfløte tilsatt sukket og masse vaniljesmak. 

Bruk det du har av vaniljesmak, enten vanlig vaniljesukker, vaniljepasta, eller del en ekte vaniljestang i to og skrap ut innholdet. Det blir supergodt!

Ca. 3-4 dl kremfløte tilsettes 
3 ss sukker
2 ss vaniljesukker/vaniljepasta eller 1/2 vaniljestang. 

Pisk kremen og stryk på pavlovabunnen (som jeg lagde i del 1). Prøv å stryke den ut så du får en flat, jevn overflate. 

Til å pynte brukte jeg:
1 kurv jordbær 
1 shaker-beger blåbær
2 Kiwi 
Noen frosne bringebær fra fryseren
Samt noen små pikekyss jeg hadde liggende 

Min oppfordring er: Fremfor å bare pælme bær på kremen, gjør deg litt flid med dekoreringen. Det er nemlig ikke så vanskelig å imponere som du tror
 🇧🇻💪🫐🍓

Hele oppskriften fra a-å finner du *med trinn-for-trinn-foto på www.krem.no 

#kremno #17mai #pavlovaskole #pavlova 

Hvordan dekorerer du en pavlova?
I dagens kunnskapsmandag får du: Elins pavlovasko I dagens kunnskapsmandag får du: Elins pavlovaskole DEL1🍓🫐🇧🇻 (krem + pynting kommer i del 2)

Jeg har her laget Pavlova på en NY måte og har tatt utgangspunkt i en oppskrift fra @sverresaetre. Han bytter nemlig ut halvparten av sukkermengde med melis.

Hvorfor det?

Fordi marengsen ikke skal skille ut sukker under steking. Når marengsen "blør" kommer det av at sukkeret ikke har blitt oppløst godt nok under pisking. Resultatet er at sukkerkornene i marengsen smelter, renner ut og danner dammer med stivnet sukker.

Resultatet med å bruke både sukker og melis ble perfekt 👍

Grunnen til at en marengs "slipper" sukkeret er flere, men her er et par grunner:

1. For mye sukker i forhold til eggehvite gjør det vanskelig å piske marengsen til sukkeret er oppløst. En sveitsisk marengs er å anbefale (der varmer man eggehvite og sukker over vannbad for å løse opp sukkeret). 

2. Bruk av vanlig sukker. Vanlig sukker har store korn som tar lenger tid å løse opp ved pisking. Bruk finkornet sukker. Finkornet sukker kjøpes i butikk med litt større utvalg. Alternativt kan du kjøre sukkeret i en foodprocessor. 

Vil du lære mer om pavlova? Da anbefaler jeg boken min Kakene vi elsker, der jeg har gått dypt inn i materien og laget et helt eget kapittel bare om Pavlova.

Hele oppskriften på denne pavlovaen med trinn-for-trinn-foto (også på pynting) ligger nå ute i et nytt innlegg på www.krem.no 🥳

I del 2 viser jeg krem + pynting 🫐🍓 Den kommer i morgen🥳

#kunnskapsmandag #pavlova #kremno 

Skal du lage Pavlova i mai?🇧🇻
Hack! 🇧🇻🍓🫐 Etter at paiskallet er fer Hack! 🇧🇻🍓🫐

Etter at paiskallet er ferdigstekt, mens det enda er varmt: Bruk to biter hvit (eller mørk/lys) sjokolade og tett eventuelle hull. 

💡Å bruke sjokolade på denne måten vil også forhindre mørdeigen fra å blir blødt opp av krem/fyll.

Du kan pensle med sammenvispet egg/eggeplomme også (mens mørdeigen er varm), men dette trikset er enklere (og gir mindre svinn).

Denne mai-terten kan også lages rund, og vil du ha oppskrift med trinn-for-trinn-foto, gå inn på Google og søk 17. mai-terte krem.no🇧🇻

#17mai #hack #terte #kremno 

Var dette et nyttig triks?
🇧🇻Vi tok feiringen en dag for tidlig, for de 🇧🇻Vi tok feiringen en dag for tidlig, for det er først i morgen min pappa, og hele Norges (smultring)bakemester fyller år. 87 er tallet, og han fikk det han ønsket seg, nemlig bringebærplanter❤️
FOR en hyggelig ettermiddag det ble🎂🥳☀️

Send gjerne en gratulasjon til pappa'n min i kommentarfeltet 🇧🇻🥳

#🥳 #87 #krempappa
I dag har jeg laget pikekyss av en liten rest med I dag har jeg laget pikekyss av en liten rest med eggehvite, og min go to oppskrift på all slags marengs er:

⭐️ Vei eggehvite og gang med 1.5 for å finne sukkermengde. 

I dag hadde jeg to små eggehviter til overs (veide 50 g) og brukte 75 g finkornet sukker for å lage en liten plate med pikekyss.

Bruk helst finkornet sukker (fås i butikk med litt større utvalg) eller kjør sukker litt i en foodprocessor for å gjøre det finere. Ved å bruke finere sukker oppløses sukkeret raskere, og du unngår at marengsen "blør" sukker i ovnen.

⭐️ Sett plata midt i ovnen på rundt 80 grader (varmluft eller over/undervarme). La stå til de er tørre inni - 4-6 timer, litt avhengig av størrelse. 

🇧🇻 Det året jeg ble hacket (2022) lagde jeg et detaljert blogginnlegg om pikekyss til 17. mai på www.krem.no. Få fikk det med seg, så søk gjerne på ordet pikekyss inne på www.krem.no for å se mer om hvordan du kan dekorere marengs i maifarger🇧🇻

#pikekyss #marengs #syttendemai #🇧🇻
Pavlova-sesongen er her! 🇧🇻 Rekk opp handa o Pavlova-sesongen er her! 🇧🇻 Rekk opp handa om du trenger konditorens pavlova-pyntekurs? 🙋‍♀️🇧🇻🍓🫐(eller tips noen som kunne trenge det..🙈😅)

#elinmener
#konditorrant😅
#pavlovaruke
#kremno

Hvordan ser din pavlova ut?
Kunnskapsmandag! I dag om perlesukker, for hva er Kunnskapsmandag! I dag om perlesukker, for hva er egentlig forskjellen på disse to? (Sveip)

Personlig syntes jeg det hvite er mest dekorativt, mens det gjennomsiktige er fint å bruke til berlinerkranser og på større kringler.

Hvilket foretrekker du?
🎙Siste episode av podkasten kremsnakk er ute, o 🎙Siste episode av podkasten kremsnakk er ute, og Bernhard Azinger og jeg sier takk for denne gang ved å oppsummere en nydelig sesong av Bakemesterskapet! 

Gratulerer til kakekunsteren og super-reserve (!) @smaakakeriet som vant det stusselige fatet (skulle jo hatt en diger pokkkal!🏆) - foran to meget dyktige konkurrenter. @martinsoraa og @bawer_abbasi - det har vært så gøy å følge dere de siste ukene - ja, hele den dyktige gjengen i årets sesong har gjort årets utgave av Bakemesterskapet til den beste (hittil).

Når produksjonen klarer å uppe gamet for å lage en super utgave av programmet, da bør også dommerne få seg en tur i evaluerings-trommelen, for der er det mye som kan bli bedre. Det har Bernhard og jeg (som vanlig) noen meninger vi håper tas med i betraktning, nå som innspillingen av tredje sesong er i gang i Bergen.

Dette er en podkast på lavbudsjett, den er som dere ser tatt opp i stua mi, med krem-elin som teknisk ansvarlig (det er med et nødskrik jeg får det til🙈😅). Kanskje vi får tak i en sponsor eller finner et studio med kamera til neste år? 

Den som lever får se.

Takk for følget, kjære kremgjeng! 😘

Podkasten Kremsnakk finner du der vanligvis laster ned podkast 🎙

#kremsnakk #podkast #kremno
Har du hørt på podkasten Kremsnakk?
🇧🇻 Snart er det mai, og jeg har tradisjonen 🇧🇻 Snart er det mai, og jeg har tradisjonen tro laget en ny maibolle. Både med og uten vaniljekrem 😋 Ligger  ute på www.krem.no nå!

#maibolle2025 #kremno 

Bolle med eller uten vaniljekrem?
Leter du etter strøssel i mai-farger? Så enkelt Leter du etter strøssel i mai-farger? Så enkelt kan du lage ditt eget 🇧🇻

Jeg tar utgangspunkt i denne grunnoppskriften:

Eggehviteglasur
1 eggehvite
180-240 g siktet melis
3-4 dråper sitronsaft

Sikt melis og rør sammen med eggehviten. Sett inn kun en av vispene i en håndmikser og pisk til du har en hvit, seig masse. Du kan også bruke en vanlig tresleiv (da må du røre ekstra kraftig og lenge). Tilsett mer melis (eller eggehvite) for å få rett konsistens. Ha i sitrondråper til slutt (eller en annen form for syre, for eksempel noen dråper eddik). Legg en våt klut over bollen for at det ikke skal dannes skorpe på glasuren.

Fordel eggehviteglasur i tre boller og rør inn rød og blå farge i to av dem. Ha glasuren i en sprøytepose av papir eller i en brødpose. Klipp et lite hull og sprøyt striper på et bakepapir. La tørke 2-3 timer. 
Knus stripene og bland sammen. Ferdig!🇧🇻🥳

Se trinn for trinn-bilder hvordan jeg gjør det her:
https://krem.no/hjem/lag-ditt-eget-kakestrossel/

#strøssel #17mai #maistrøssel #kremno
Glutentesten er å trekke deigen ut så tynt at du Glutentesten er å trekke deigen ut så tynt at du nærmest kan se gjennom den, uten at den revner.

💡Jeg bruker alltid glutentesten for å sjekke når deigen er ferdig eltet, for da vet jeg at deigen min har de best mulige forholdene til å kunne danne små gassporer i deigen (altså, heve).

Får du ikke til å ta glutentesten? Her er tre årsaker til hvorfor du ikke lykkes:

1.	Du bruker varm væske
Elter du deigen i en maskin, med en eltekrok? Da bør du bruke kald væske. Grunnen er, at en maskineltet deig vil øke temperaturen på deigen så mye, at den til slutt kan bli ødelagt av det. I en varm deig starter nedbrytingen av deigen ved rundt 28 grader. Det gjør deigen mer rennende og gir en deig uten hold. 

2.	For lite eltet
En deig som er for lite eltet vil raskt revne og virke «kort» når du drar i den. For å trene deg på å ta glutentesten, stopp maskinen ofte og se utviklingen: Ta en liten deigkule og dra den mellom fingrene. Hvis den revner og virker «kort», elt deigen videre. Når deigen begynner å bli blank og du kan dra ut en tynn, gjennomsiktig hinne er den ferdig eltet. 

3.	For mye eltet
En deig som er for mye eltet vil fort bli for varm, noe som kan bryte ned deigen. Er deigen eltet for mye vil det samme kunne skje, selv om den ikke er for varm: Deigen går fra fast – til rennende. Glutennettverket er ødelagt. Resultatet er et helt flatt bakverk. 

Slik elter jeg en søt gjærdeig i en kjøkkenmaskin:
Bruk eltekrok og kjør på rundt halvparten av maks fart. Bruk kald væske. Syntes du deigen virker fast? Du kan når som helst i løpet av eltingen tilsette mer væske. Etter rundt 10 minutter, tilsett smøret i terninger. Det kan være kjøleskapskaldt eller romtemperert. Deigen begynner nå å få et godt utviklet glutennettverk. Sett opp farten til bortimot maks. Elt kraftig i 3-5 minutter. 

Har deigen sluppet bollen? Er deigen blank? Da kan du ta glutentesten. Er deigen uten glans og revner raskt, fortsett å elte litt til. Har du kjørt deigen så den er blitt varm? Da kan det lønne seg å stoppe eltingen selv om du ikke klarer å ta glutentesten. For varm deig gjør at deigen brytes ned.

Var dette nyttig? Del det videre!

#Kunnskapsmandag (på en onsdag..)
#kremno
Reklame for egen bok- Giveaway🇧🇻🥳 Tenk a Reklame for egen bok- Giveaway🇧🇻🥳

Tenk at det allerede er to år siden denne boken kom ut! Den heter Kakene vi elsker, og inneholder de norske klassikerne, samt varianter over disse🎂

Boka er en bestselger, og vil du vinne den med min signatur, gjør følgende:

1. Følg @kremno_elin 
2. Si hvilken kake du mest sannsynlig kommer til å bake i mai🇧🇻🥳

Vinner trekkes 1.mai 🇧🇻🎂🥳
#giveaway
#kakenevielsker
#kremno 

Har du boka Kakene vi elsker?
Løsningsordet på Elins kremfylte påskenøtter b Løsningsordet på Elins kremfylte påskenøtter ble: SVAKE

1. Safran
2. Vanillin 
3. Agaragar
4. Kuvertyre 
5. Epler

Mange helgarderte og svarte både svane og smake i tillegg, fordi de syntes disse løsningene "hørtes" riktigere ut, haha

Tusen takk for alle svar, det ble så mange flere enn jeg hadde trodd😅 Vinner trekkes i slutten av uka!

#elinskremfyltepåskenøtter

Fikk du med deg Elins kremfylte påskenøtter?
Påskeaften 1963 giftet mamma og pappa seg❤️ Påskeaften 1963 giftet mamma og pappa seg❤️

…og for knapt en uke siden feiret de altså 62 års bryllupsdag. Da lagde jeg en reel, der pappa forteller om den spesielle bryllupskaken han lagde til bryllupet deres. I dag kom han innom med bilder av kaka, som var ganske spesiell.

Den inneholdt nemlig lyspærer inni de rosa marsipanrosene. Pærene var koblet til et lommelyktbatteri. Dessverre var det litt for mange pærer i forhold til batteriets kraft. Dermed ble det lite glød i pærene…men for en ide, da!💡

Selve kaka var formkakebasert, stablet på hverandre. Mellom lagene var det en krem laget på marsipan, smørkrem og noe likør eller cognac. En kake som ikke trengte stå kjølig.

Jeg spurte pappa: Men hva med ledningene, jeg ser jo ingen ledninger til rosene?
Han svarte: Var vel litt forut for min tid, for alle ledninger ble lagt opp og festet på det spesiallagde stativet i forkant. Også kalt «skjult anlegg», haha. Det var ingen fare for at gjestene fikk ledning i kakestykket.

Som dere ser er det et overflødighetshorn på bildet også (en kransekake som ligger, fylt med sjokolade- og makronkonfekt). Et overflødighetshorn er noe som kun blir laget til de største feiringene. Et ekstra smykke på bordet. 

Disse to bildene er så nydelige på alle måter, fordi det er tatt i stua til mormor og morfar. Først var det bryllupsmiddag på bedehuset, deretter dro gjestene hjem til mammas barndomshjem for kaffe og kaker🎂

Damen som ler i bakgrunnen er min farmor, Martha. Legg merke til telefonen på veggen. Kransen som henger ned fra lysekrona. Dette er stua til mormor og morfar - akkurat sånn som jeg husker den.
Sånn var den, helt til de ikke var mer❤️

Var det ikke en fin bryllupskake? ❤️🎂

#bryllupskake #kremno
Budapestrull - en av de beste og mest populære op Budapestrull - en av de beste og mest populære oppskriftene på www.krem.no 😋

#Budapestrull #kremno
I dag kan foreldrene mine feire Topasbryllup! ❤️ 62 års bryllupsdag! 

Jeg overrasket dem med bløtkake til formiddagskaffen og fikk pappa til å fortelle om bryllupskaka han lagde til bryllupet (ja, han er også konditor) - med lyspærer inni marsipanrosene!💡🎂 

Send dem gjerne en hilsen i kommentarfeltet ❤️
#Topasbryllup #kremno
Follow on Instagram

Copyright @krem.no
Raske nettsider og design fra Webexpressen.no