Kokosmakroner

Kokosmakroner

Picture

Kokosmakroner kan spises året rundt, men smaker kanskje aller best sånn ved juletider?
Kokosmakroner
4 eggehviter
2 dl sukker
ca. 250 g kokosmasse

Bruk en tykkbunnet kjele (om du har). Ha alt i kjelen og rør godt over sterk varme. Det skal ikke brenne seg i bunnen!
Når massen er «blank» og har fått en seig konsistens dras den av platen. Fordel små topper utover på en bakeplate med bakepapir. Stekes på 190 grader til de er gylne (avhenger av størrelse).

Hva skal man bruke eggeplommene til?
Hjemmelaget is kanskje? Eller en Suksessterte?

Picture

Kjappe å lage, enda kjappere å spise..
Picture

Rør til massen bir seig og blank, og pass på at den ikke brenner seg.
Picture

Avkjøl massen litt og fordel på en bakeplate. Jeg brukte fingrene til å lage fine små topper.