Din handlekurv er nå tom!
Kokosmakroner
Kokosmakroner
4 eggehviter 2 dl sukker ca. 250 g kokosmasse Bruk en tykkbunnet kjele (om du har). Ha alt i kjelen og rør godt over sterk varme. Det skal ikke brenne seg i bunnen! Når massen er «blank» og har fått en seig konsistens dras den av platen. Fordel små topper utover på en bakeplate med bakepapir. Stekes på 190 grader til de er gylne (avhenger av størrelse). Hva skal man bruke eggeplommene til? |
Anita Hollingsether
Når det står eggehviter i oppskriften, begynner jeg alltid å lure på hva jeg skal bruke eggeplommene til. Ønsker en mot-oppskrift på samme antall eggeplommer, eller en liten fotnote om hva man kan bruke eggeplommene som blir overflødig til.
Konditor-Elin
Takk for godt innspill! Eggeplommene her kan du for eksempel bruke på hjemmelaget is (se oppskrifter under is) eller kanskje en Suksessterte? (Oppskrift under kaker).
Sjokoladehjerte
Jeg ble så fristet av dette at jeg bare måtte prøve denne oppskriften. Resultatet ble kjempe godt! Jeg la ut oppskriften på bloggen min med link til din blogg. Håper det er greit 🙂
Konditor-Elin
Så hyggelig 🙂 Veldig fin blogg du har!
Kristine
Lagde disse i dag, veldig enkle og gode! Fin blogg du har.
Konditor-Elin
Takk Kristine 🙂 Der minte du meg på at jeg må kjøpe mer kokos. Disse må lages på nytt før jul – de første jeg lagde er allerede spist opp 🙂
Anett Østmo Rasmussen
Jeg laget disse her forrige helg og må lage en ny ladning. Det jeg gjorde var å kjøpe kokosmasse hos Life (helsekost). Den er litt finere i konsistensen og kakene fikk en nydelig, myk kjerne!
Inger J Nilsen
Nettopp ferdig med å bake disse gode kokosmakronene. Ble veldig fine. Bruker mange av dine oppskrifter. Alltid vellykkede. Takk.
Konditor-Elin
Så bra! Blir glad av å høre det Inger 🙂
Anne Marie Gjøg
Disse er like gode i år😜💖