Bananpannekaker

Bananpannekaker

Picture

Søte bananpannekaker uten tilsatt sukker

Frokost, lunsj eller kveldsmat? Har du brune bananer du trenger å bruke opp er dette oppskriften for deg. 
Rasende enkelt, mettende og godt. Jeg spiser disse med jordbærsyltetøy, andre velger sirup eller blåbær til. Er bananene store eller små? Det vil avgjøre hvor fast/ rennende røra blir. Derfor har jeg skrevet fra en halv til en dl melk. Hvis røra er for fast, bruk bare litt mer melk. 
Bananpannekaker
2 brune bananer
2 egg
1 dl havregryn
1 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0.5 ts salt
0.5 – 1 dl melk

Slik gjør du:
1. Mos bananene med en gaffel. 
2. Rør inn eggene. 
3. Ha i det tørre + melk. Rør sammen. 
4. La stå å svelle 5-10 minutter.
6. Stek i en varm panne med smør/ margarin etter ønske.

Picture

Picture

Mos bananer, rør inn egg og bland godt. 
Picture

Tilsett det tørre. 
Picture

Picture

Tilsett melk til slutt og la røra stå og svelle litt før du starter stekingen. Stek i varm panne (i smør).
Picture

Denne oppskriften gir ca. 8 mellomstore bananpannekaker. Spises helst litt lune med syltetøy eller sirup. 
2 Kommentarer
  • Kaisa Sæther
    Svar
    Skrevet på11:32, 16. januar 2019

    Heia! Hvordan er det å la røra stå over natta, går det fint?

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på13:48, 16. januar 2019

      Joda, det kan gå fint, men har du mulighet til å røre inn bakepulveret før du skal steke er det best (bakepulver mister piffen om røra står lenge..)

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

hits