Enter your text
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Ukategorisert
Utstyr

Bananpannekaker

Picture

Søte bananpannekaker uten tilsatt sukker

Frokost, lunsj eller kveldsmat? Har du brune bananer du trenger å bruke opp er dette oppskriften for deg. 
Rasende enkelt, mettende og godt. Jeg spiser disse med jordbærsyltetøy, andre velger sirup eller blåbær til. Er bananene store eller små? Det vil avgjøre hvor fast/ rennende røra blir. Derfor har jeg skrevet fra en halv til en dl melk. Hvis røra er for fast, bruk bare litt mer melk. 
Bananpannekaker
2 brune bananer
2 egg
1 dl havregryn
1 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0.5 ts salt
0.5 – 1 dl melk

Slik gjør du:
1. Mos bananene med en gaffel. 
2. Rør inn eggene. 
3. Ha i det tørre + melk. Rør sammen. 
4. La stå å svelle 5-10 minutter.
6. Stek i en varm panne med smør/ margarin etter ønske.

Picture

Picture

Mos bananer, rør inn egg og bland godt. 
Picture

Tilsett det tørre. 
Picture

Picture

Tilsett melk til slutt og la røra stå og svelle litt før du starter stekingen. Stek i varm panne (i smør).
Picture

Denne oppskriften gir ca. 8 mellomstore bananpannekaker. Spises helst litt lune med syltetøy eller sirup. 
Be the first to write a review
4 Kommentarer
  • Kaisa Sæther
    Svar
    Skrevet på11:32, 16. januar 2019

    Heia! Hvordan er det å la røra stå over natta, går det fint?

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på13:48, 16. januar 2019

      Joda, det kan gå fint, men har du mulighet til å røre inn bakepulveret før du skal steke er det best (bakepulver mister piffen om røra står lenge..)

  • Eli Dalsegg
    Svar
    Skrevet på13:45, 16. februar 2021

    Hei😊 mine blir liksom litt rå inni. Hva gjør jeg feil

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på16:08, 16. februar 2021

      det er kanskje litt mye fuktighet, gå litt ned på mengde banan eller tilsett mer mel

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Nettbutikken

Nettbutikken er åpen! Jeg har samlet et knippe...

Ingrids enkle frokos..

Om vår alles matmor Ingrid Espelid Hovig hadde...

Torta Tenerina (Ital..

Torta Tenerina er en bløt, italiensk sjokoladekake. Den...

Ingunns gulrotrundst..

Jeg syntes det er veldig gøy at dere...

Elins chunky granola

Granola er godt på sommeren, og her skal...