Din handlekurv er nå tom!
Det går opp og ned her i livet..
De siste dagene har vært temmelig uvanlige. For det første sluttet jeg i min faste jobb på fredag. Samme dag ble jeg profilert over en helside i VG og på www.godt.no. Responsen på krem.no det siste halve året har vært svært positiv. Og nå satser jeg på egenhånd. Kommer til å livnære meg som konditor og skribent og tar gjerne skriveoppdrag.
Det ble en brå start. Allerede første dag på mitt nye hjemmekontor fikk jeg erfare hvor skjørt allting er. Jeg skulle gjøre en liten endring på sidene mine, og plutselig forsvant alle blogginnleggene. Ni måneders arbeid var vekk. Men, heldigvis – etter et døgn alt er på plass igjen. Og jeg gleder meg til fortsettelsen! Hører gjerne din kommentar på hva DU ønsker deg mer av på krem.no fremover 🙂 |
|
halvis
hei, jeg er en gutt på 12 år. det fint med litt enkle oppskrifter
Konditor- elin
Halvis, det er mottatt!
Arne
Hei Elin. Lykke til med ditt nye prosjekt. Ønsker deg en suksessfylt og travel fremtid 😉 Mvh…
konditor-elin
Takk Arne! Jeg håper også det blir travelt 😉
Therese
Hei Elin 🙂 Jeg laga sjokoladekaka di, men fikk den ikke til… Kaken stod i ovnen i 25 min. men den klappa helt sammen. Var fin i ovnen, men vart flat og ikke gjennomstekt. Smaken var veldig bra 🙂 Tenkte å prøve oppskriften en gang til, men da vil jeg ha den lengre i stekeovnen. Lykke til …
Konditor-Elin
Hei Therese! Ikke alle stekeovner er like, og av og til må man rett og slett bare prøve igjen. Er glad du likte kaka – gi den enda litt mer tid neste gang!