Elins superenkle epledessert

Elins superenkle epledessert

Favorittdessert på fem minutter

Dette er min versjon av stekte epler. Uten seigt epleskinn og stikkende biter av kjernehus.
Skrell så mange epler du vil ha (beregn 2 epler per person) og del de opp i biter som legges i en skål. Dryss på 1-2 ss sukker og hell på 2-3 ss vann.
Legg på en asjett og sett i mikrobølgeovnen. Sett på full effekt i 1 til 1 1/2 minutt. (Eplene skal såvidt være møre).  Det kan fort bli eplemos, men det smaker bare godt 🙂
Serveres med noen kuler is, og gjerne litt sjokoladesaus (smelt 3-4 biter med mørk sjokolade sammen med 3-4 ss fløte)
Be the first to write a review
2 Kommentarer
  • Findus
    Svar
    Skrevet på12:24, 24. august 2014

    Varm frukt med is og sjokoladesaus er jo en uslåelig kombo. Vi stekte havregrynspaien din, la de varme eplene oppå og serverte vaniljeis og varm sjokoladesaus til. Ren nytelse!

    • Konditor-Elin
      Svar
      Skrevet på12:41, 24. august 2014

      Åh, så godt! Varme epler med is og sjokoladesaus er faktisk en av mine aller største dessert-favoritter. Litt røstet havregryn til må jo bare bli prikken over i-en 🙂 Takk for at du delte tipset Findus!

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Enkel kokoskake med ..

Det nærmer seg påske og jeg har bakt...

Havrescones

Havrescones - hentet fra boken kokebok fra Kardemommeby,...

Mocca-eclairs

Da jeg kom over dette bildet av kaffe-eclairs...

Grove kuvertbrød, f..

Jeg baker til ny bok om dagen (en...

Elins glutenfrie bol..

Etter mange år - her er den -...