Enter your text
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Ukategorisert
Utstyr

Issjokolade med mokkasmak (Troikakonfekt)

Issjokolade med mokkasmak (Troikakonfekt)

Picture

Issjokolade med mokkasmak. Fett og godt, for dem som liker det.
Picture

Trill små marsipankuler som du legger i formene.
Picture

Sjokolademassen er pisket med håndmikser for å piske luft inn som gjør den stiv.
Kokesjokolade 150g
Delfiafett 100g
Melis 2 ss
Kaffe (sterk) 2 ss
Marsipan ca.100g
Gelétopper 1 pose

Slik gjør du:
1. Bruk små former, og trill små kuler av marsipan som du legger i bunnen.
2. Smelt sjokolade, kaffe og delfiafett sammen, avkjøles til den nesten er kald, før den piskes godt med melisen (Pisk massen med en håndmikser)
3. Sprøytes over marsipankulene. Pynt med hakkede geletopper.

Picture

Klipp av en storsprøytepose slik at den blir litt mindre og sett inn en liten stjernetyll, hvis du har.
Picture

Sprøyt den piskede massen over marsipankulene.
Picture

Hakkede geletopper blir dekorativ og smakfull pynt.
Picture

Issjokolade med mokkasmak – her i former uten marsipan og geletopper.
Be the first to write a review
Ingen kommentarer

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Bringebærboller med..

Bringebæra (og blåbæra for den saks skyld) er...

Nettbutikken

Nettbutikken er åpen! Jeg har samlet et knippe...

Ingrids enkle frokos..

Om vår alles matmor Ingrid Espelid Hovig hadde...

Torta Tenerina (Ital..

Torta Tenerina er en bløt, italiensk sjokoladekake. Den...

Ingunns gulrotrundst..

Jeg syntes det er veldig gøy at dere...