Kartonger kan gi cash

Kartonger kan gi cash

Hver kartong er ett lodd!

Sponset: Visste du at du kan vinne 10.000 kroner på å skrive navn og nummer på en tom drikkekartong og returnere den i papirdunken?
Min kjøkkenbenk flyter alltid over av tomme kartonger, så da jeg fikk spørsmål om å reklamere for Grønt punkt og returkartonglotteriet tenkte jeg YES! Jeg vil slå et slag for en god sak, for dette er jo en skikkelig gladsak! Nå kan du kan vinne penger for hver kartong du leverer. 

Jeg tipper aldri lotto. Det er etter min mening å kaste penger ut av vinduet. Da kaster jeg mye heller kartonger. Og kan dermed vinne mengder med cash! Nytt fra 2017 er at hver kartong teller som ett lodd. 

«Jeg tipper aldri lotto. Det er etter min mening å kaste penger ut av vinduet. Da kaster jeg mye heller kartonger»

Dette kan du gjør på TO måter:

1. Skylle og brette (du må ikke stappe) og skrive navn og telefonnummer på kartongen, så kaste den i søpla (sammen med papp og pair). Ved å gjøre det er du med i trekningen av kr. 10 000,- (Avhengig av innbyggertall, trekkes mellom en og syv kubber/enkeltkartonger, til sammen nær 200 stk hvert kvartal).

2. Eller – for å vinne kr. 100 000 må du fortsatt skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe. Korker og lokk kan henge utenfor. Skriv navn og telefonnummer på kubben. Hvert kvartal trekkes det først 1 vinner av 100 000 kroner som må være en kubbe. Dernest trekkes 30 vinnere av 10 000 kroner uavhengig om dette er kubber eller enkeltkartonger. 

«Hvert kvartal trekkes det først 1 vinner av 100 000 kroner som må være en kubbe. Dernest trekkes 30 vinnere av 10 000 kroner uavhengig om dette er kubber eller enkeltkartonger» 

Husk at ALLE kartonger er ett lodd: vaniljesaus, bønner, mais, saus og pudding. ​Les reglene for returkartonglotteriet her.

regler-for-medlemskap_2016_v24.pdf
File Size: 364 kb
File Type: pdf

Last ned fil


Vil du gi pengene til andre? Skriv navnet på den veldedige organsisasjonen du ønsker å gi til, lokale lag og foreninger (bare få med telefonnummer til rette vedkommende!)

​…og lurer du på hva kartongene brukes til? De blir til NYE kartonger. Har du ingen nyttårsforsetter fikk du ett akkruat nå: Å GJENVINNE alle kartonger du får i hus. Og hvem vet? Kanskje du vinner penger 

Slik gjør du for å vinne 10 000: 
Skyll og brett. Skriv på navn og telefonnummer på kartongen. Putt hver enkelt kartong i (papir)avfall – og du er med i trekningen!
For å være med i trekningen av kr. 100 000 må du putte seks kartonger i den syvende, skrive på navn og telefonnummer og putte i papirsøpla (det gjør ingen ting om litt av kartongene stikker ut på toppen).
Har du skjønt det? Ikke? Ok, start fra toppen igjen. 
Be the first to write a review
6 Kommentarer
 • Ann C.
  Svar
  Skrevet på10:41, 9. januar 2017

  Smart! Vi har brettet og stappet i årevis, men jeg var ikke klar over at enkeltkartonger også er med i trekningen. Vi bruker å skrive på navnet til en veldedig organisasjon som vi ønsker å støtte. Man kan også skrive på navnet til idrettslaget, korpset, barnehagen eller noen andre som fortjener litt ekstra penger. Kanskje du kan nevne det i innlegget også?

  • Kartong-gjenvinner-elin
   Svar
   Skrevet på10:45, 9. januar 2017

   Takk for at du minnet meg på det Ann – jeg skal få det med i teksten!

 • Astrid
  Svar
  Skrevet på17:21, 9. januar 2017

  Vi har vært med på dette siden det startet, og har ikke vunnet noe ennå.

  • Kartong-Elin
   Svar
   Skrevet på19:45, 9. januar 2017

   Nyheten er jo at nå blir sjansen for å vinne større. HVER kartong er ett lodd. Før måtte du stappe 6 i den syvende, nå holder det å skrive navnet på en kartong. Så keep up the good work Astrid!

 • Else Pauline
  Svar
  Skrevet på15:13, 12. februar 2017

  Vet jeg godt fordi jeg har vunnet 10.000 kr 😊 kjempeartig å vinne 👍

  • Kartong-elin
   Svar
   Skrevet på15:51, 12. februar 2017

   Så kjempegøy å høre! Wohoo! Det må ha vært stas.

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Marengsblomst

Har du lyst til å lage noen porsjons-marengser...

Maipyntet ostekake

Ostekake er en klassiker på festkakebordet, men i...

Jubelkake

Lyst på en nydelig bløt og god kake...

Baskisk ostekake i b..

Baskisk ostekake er en trendy sak som måtte...

Maiboller 2024

Maimåned er rett rundt hjørnet og jeg har...