Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
17. mai
Bløtkaker
Brød
Cookies
Dessert
Fakta Om
Featured
Flettebakst
For De Minste
Frukt og bær
Glutenfritt
Godt.no
Grunnoppskrifter
Is
Jul
Kakedekor
Kaker
Konfekt
Langpanne
Marsipan
Muffins
OPPSKRIFTER
Ostekake
Påske
popular
Salt Gjærdeig
Sauser
Scones
Sjokoladekaker
Søt Gjærdeig
Tangzhong
Ukategorisert
Utstyr

Kokosmakroner med to ingredienser

coconut macaroon

Kokosmakroner med to ingredienser

coconut macaroon

Kokosmakroner på latterlig enkelt vis

Dette er kanskje det enkleste jeg noen gang har laget.  Godt ble det også! Kjempegodt!

 

Noen ganger trenger vi noen sånne løsninger hvor det ikke er behov for å tenke. Alle veit, at i julestria kan ting fort gå i ball. Vi er stressa. Tar med søpla i bilen og legger bilnøklene i kjøleskapet. Noen som kjenner seg igjen?
Dette var så enkelt at jeg ikke trodde det ville funke, men det gjorde det. De eneste du må tenke på er å klemme dem litt sammen i hånden før de plasseres på plate.

Kokosmakroner med Tørsleffs søtet kondensert melk
1 boks Tørsleffs søtet kondensert melk
400 g kokosmasse (revet)

Slik gjør du:
1. Vei opp kokos masse.
2. Hell i innholdet i boksen. Bland!
3. Form til små topper og stek på 190 grader i 10-15 min (avhenger av størrelse). De skal være gylne.

Boksen får du kjøpt kjøpt i ICA Supermarked og i flere Coop-butikker, samt andre butikker som har valgt å ta inn varen som frivillig sortiment. 

Bland sammen Tørsleffs søtet kondensert melk og kokosmasse. La den gjerne stå og «trekke» ca 10 min.

Bruk en skje og klem massen litt sammen i hånden før du setter den på plate kledd med bakepapir.

Lagde noen litt små kokosmakroner også. Kakene holder seg best i en tett kakeboks eller putt dem i fryseren (for at de ikke skal bli tørre).

Be the first to write a review
5 Kommentarer
  • Kari Kjøniksen
    Svar
    Skrevet på17:54, 15. desember 2018

    Blir de ikke innmari søte da? Kanskje om man dypper dem i mørk sjokolade for å oppveie litt av det søte..

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på10:45, 16. desember 2018

      Sjokolade gjør det enda mer søtt (om du mener de er for søte)- jeg syntes de ble akkurat passe søte.

  • Anne-Mette Lunde
    Svar
    Skrevet på19:22, 17. desember 2018

    Bakte disse i dag og de ble helt fantastiske, og så utrolig enkle å lage! Akkurat passe søte og seige!

    • Elin Krem.no
      Svar
      Skrevet på09:15, 18. desember 2018

      Enig!

  • Ingrid
    Svar
    Skrevet på20:12, 20. desember 2018

    Disse var kjempegode og utrolig enkle å lage! Akkurat passe søte, synes jeg. Fikk 60 stykker av denne porsjonen.

Legg igjen kommentar

Kommentar
Navn
E-post
Website

Silviakake med sjoko..

  Silviakake er en klassisk, svensk supermyk sukkerbrød-aktig...

Eplefondant

For litt siden fikk jeg spørsmål fra en...

Kardemommeboller med..

Kardemommeboller er i vinden om dagen og jeg...

Kneippbrød

I dag deler jeg en oppskrift på kneippbrød....

Eplekake med smuldre..

Det er norske epler i butikkene og mange...